Penisöverdrag

Penisöverdrag

Du som gillar att penetrera din partner med en dildo kan välja att sätta den på din egen penis med hjälp av ett penisöverdrag. Välj ett överdrag som har den längd, tjocklek och utseende som du tror ni kommer få största möjliga njutning av.

Att ha en önskan av att vara ännu bättre utrustad är en vanlig önskan och med penisöverdraget kan du fortsätta ge din partner en riktigt härlig behandling även fast din krigare har börjat ge upp för dagen. Ett annat namn för penisöverdrag är “penis sleeve” och är vuxenleksaken som ger dig en enorm penis på bara ett par sekunder.

Bästa överdragen för din penis

Vad är egentligen bästa överdragen? Det kan såklart endast en person avgöra och det är du själv. Här kommer i vilket fall de 4 produkter som vi helst skulle vilka ha som överdrag till penisen.

Grövre och uthålligare

Att använda ett penisöverdrag för att behaga sin partner gör inte bara penisen längre och grövre. Du kommer att bli mer uthållig vilken innebär mer sex och vem vill inte det? Ja det är i och för sig inte helt säkert att du blir mer uthållig när du ser hur pass mycket din partner stönar av njutning när du trycker in din “nya penis” i henne eller honom.

Personer jag känner har berättat om väldigt positiva upplevelser då de använt ett penisöverdrag. Just delen med att se hur mycket ens partner gillar att bli penetrerad av dildon du trätt över din penis är en häftig upplevelse. Den synen gör de flesta oerhört tända och det är också mening med alla sorters vuxenleksaker, att bli så upphetsade som möjligt för att kunna njuta av härligt sex.

Frågor och svar om penisöverdrag

Frågeställning: Jag har redan så stor penis, får den plats i ett överdrag?

  • Det är viktigt att du väljer en penisöverdrag som är i vilket fall några centimeter längre än vad din penis är när du har erektion. Det finns många modeller så du bör hitta något som passar din penis perfekt.

Frågeställning: Varför just ett penisöverdrag, räcker det inte med en helt vanlig dildo?

  • Den stora grejen med just den här vuxenleksaken är att den ska kännas så verklig som möjlig, lite likt en strap-on som också ska ge en så verklighetstrogen känsla som möjligt. Självklart går det bra att använda en dildo men varför inte prova bägge.

Frågeställning: Behöver jag ha erektion för att använda ett överdrag på penisen?

  • Det är olika från produkt till produkt. Kolla vilket sorts fäst det finns och om du är osäker är det bara att kontakta butiken i frågan så svarar dom mer än gärna på alla dina frågor om vuxenleksaker.