Analdildo

Analdildo

Sugen på att skaffa en analdildo? Att stimulera anus är en njutning som blivit allt vanligare för både tjejer och killar. Förklaringen till det är dels att porren blivit mer utbredd, och där är det mer regel än undantag att utföra anallekar. Den största anledningen är dock för att det många tycker det är otroligt skönt, nus är ett av de känsligaste områden på kroppen.

Många tycker dock att en normalstor dildo är för stor för att trycka upp i anus och då är det tur att det finns många olika analdildo som ska passa extra bra för just den njutningen. Vuxenleksaker som är inriktade för anal njutning finns det gått om och känner du för att testa något som är en speciell dildo för ändamålet en riktigt bra start att ha hemma i din samling.

Dildos perfekt för anala lekar

Här ser du några väl utvalda analdildos som du förhoppningsvis kommer att gilla, vilken väljer du?

Godebuster

analdildo vit

Skaffa den här >

Jelly anal

anldildo blå

Skaffa den här >

Anal Fantasy

analdildo

Skaffa den här >

Anal starter

analdildo start

Skaffa den här >

Börja försiktigt

Att anus är ett trångt ställe vet du säkert. Då är det extra viktigt att börja sakta och låta bli att trycka på för mycket om analdildon inte glider in direkt. Att använda ett glidmedel är verkligen att förslå när du/ni använder en analdildo, det kommer göra helhetskänslan så mycket mer behaglig. Om du känner att du skaffat en för stor dildo till anus är det bättre att köpa en ny istället för att trycka och trycka till den slutligen glider in. Vuxenleksakerna ska ge njutning och välbehag, inte framkalla smärta och lidande. Ja om du nu inte tänder på det så att säga.

Visst kan det vara skönt med en så kallad “snabbis” ibland men när det kommer till lek med en analdildo så bör det finnas gott om tid till att just starta försiktigt för att sedan varva upp om du tycker det känns skönt. Gott om tid tillsammans med ett härligt glidmedel och en sexig stämning kommer garanterat göra att du kommer njuta i fulla drag av din nyinköpta analdildo.

Frågor och svar om analdildos

Frågeställning: Hur lång ska en dildo vara för att klassificeras som en analdildo?

  • Det finns inga mått för vad som kan tänkas vara en analdildo eller inte. Vissa vill ha en normalstor dildo även för anusstimulans medan de flesta nöjer sig med en lite mindre. Runt 10 centimeter är många av modellerna.

Frågeställning: Har ni verkligen testat vuxenleksaker ni tipsar om här?

  • Nej inte alla men väldigt många har någon av oss som skriver här testat. Alla personer har sina egna favoriter så ta god tid på dig att kolla runt utifall du tror du hittar någon skönare analdildo.

Frågeställning: Vad är det viktigaste jag ska skaffa tillsammans med den här dildon?

  • Utan tvekan ett glidmedel. Passa på att slå till på det samtidigt som du skaffar dina vuxenleksaker.

Dildos tycker vi för övrigt är den sexleksak som utgör grunden i en samling och är du sugen på att testa är det vuxenleksaken att börja med. Kolla även in sidan om glasdildos. Kanske inte optimala dildos för anus men de i glas är otroligt vackra att se på och sköna att leka med på andra ställen.

Värm upp med analdildoar

Det är inte bara analt användningsområde dessa dildoar kan komma till användning. Har du, eller din partner, en väldigt känslig slida? Då är det perfekt att använda en mindre dildo likt denna för att värma upp försiktigt. Känner ni att de blir allt för små är det bara att välja någon av de större modellerna analdildo.

En vuxenleksak som även den är perfekt för uppvärmning, innan analsex är pluggen. En buttplugg kan ses som en sorts analdildo. Skillnaden är att det är meningen den ska stanna kvar i anus, medans dildon ska penetrera ut och in.

Hoppas sidan har hjälpt er att finna den bästa analdildon som kommer resultera i maximal njutning.