Penispump

Penispump

Är du sugen på att testa vad en penispump kan göra för dig? Att pumpa upp sin penis kan ge en mängd fördelar, som en kraftig erektion som resulterar i att du kan njuta maximalt. Vissa personer har berättat om att effekten dessa pumpar kan ge är stora och vara i flera timmar. Om du inte testat en penispump innan men är sugen att göra det är det dags nu!

Dessa vuxenleksaker går lika bra att använda tillsammans som när du vill ha en helt privat stund för dig själv. Perfekt att kombinera en pump med en penisring för dig som gillar extremt hårda och långvariga erektioner.

Pumpar som ger resultat

Som med de flesta vuxenleksaker så är utbudet stort även på penispumpar. De här har fått bra recensioner och ett tips är att du kolla in de först av alla. Vilken pump vill du pumpa upp din penis med? Oavsett vilken ditt val faller på så kommer du få uppleva en underbar känsla du inte känt förut.

Funktionen av att pumpa

Vad gör en penispump egentligen kanske du sitter och funderar på? Det är en bra fundering som jag ska försöka ge klarhet i här. Som du kan se på bilderna på de olika penispumparna så är det en behållare som är formad som en cylinder. Längst ner är det ett håll och en ring som du för in penisen igenom. En slang är fast i cylindern och när du börjar pumpa ut luft som kommer ett slags vakuum bildas så att blodet vill strömma ut i penisen. När blod strömmar ut så blir resultat att penisen blir hård och efter att du pumpad med penispumpen ett tag som kommer den vara stenhård.

Vissa som använder penispump gör det innan onani medans andra använder pumpen för att få så pass hård erektion för att kunna genomföra ett samlag. Även den bästa erektionen kan bli bättre brukar jag säga. Känslan av en stenhård penis är för många en underbar känsla. En känsla som en penispump mycket väl kan hjälpa dig att uppnå. Har du inte testat än men varit sugen en längre tid, tveka inte utan slå till på en pump nu och känn vad den kan ge dig.

Nästan alla jag vet som någon gång provat att pumpa upp sin penis är förvånade över hur väl den fungerat. Varför har jag aldrig provat det här förut? Brukar vara deras enda fråga.

Onani och penispump

Många som väljer att ge penispumpen en chans att visa vad den kan börjar med att testa den på egen hand. Att i lugn och ro sätta sig i soffan för att sakta med bestämt börja pumpa upp penisen för första gången är en höjdare. Desto fler pump du tar desto mer växer din stolta krigare. När du känner att du fått ut den mängd blod som känns skönt har du en skön onanistund framför dig. Visst är det skillnad på att onanera med en väldigt hård erektion mot att sitta och dra i en lite slak penis? Som sagt prova själv och se, blir du missnöjd vet du i alla fall att en penispump inte var något för dig.

Pumpa försiktigt

Att börja försiktigt är en regel som gäller de flesta vuxenleksaker. Om du ska trycka upp något i anus första gången så ska du inte välja en monsterdildo utan en något mindre analdildo. Samma sak kommer när det gäller penispump, börja försiktigt. Pumpa absolut inte tills din penis är på gränsen att explodera hur skönt du än kan tycka att det är. När du pumpat så pass mycket att du fått ett hård stånd så nöj dig där och prova om du får den känslan och tillfredsställelsen du önskas. Nästa gång du använder din penispump så kan du testa att pumpa lite till för att känna om känslan blir bättre eller sämre.

Olika penispumpar är olika kraftfulla så det kan vara idé att läsa och jämföra olika pumpar innan du bestämmer dig vilken du vill satsa på.

Frågor och svar om penispump

Frågeställning: Hur kan blod strömma ut i penis när jag använder en penispump?

  • Ett vakuum bildas och när det inträffar så vill blodet flöda dit. Exakt hur det uppstår kan du googla vidare på om du vill veta men huvudsaken är väl ändå att det fungerar?

Frågeställning: Jag har aldrig testat en penispump, ska jag satsa på en för 200 kronor eller 1000 kronor?

  • Givetvis är de pumpar för 1000 kronor mer kraftfulla än de billigare alternativen. Allt avgörs av din plånbok och hur gärna du vill få ut maximal effekt från pumpen. Ett tips om du aldrig testat förut är att trots allt gå på en billigare då även dessa gör jobbet bra. Gillar du penispumpen mycket så kan du alltid spara ihop till en kraftigare nästa gång.

Frågeställning: Finns det mätskala på penispumparna så jag ser hur mycket min penis växer?

  • Ja på väldigt många pumpar finns det en mätskala så du ser vilken effekt pumpen ger. Jag tycker egentligen inte det behövs då du kommer känna effekten mycket väl, men visst kan det vara kul att se hur många centimeter du kan pumpa upp din krigare.

Penispump är vuxenleksaken som ger kraftfull effekt, en effekt allt fler börjar bli medvetna om. Det gör att utbudet på pumpar är stort och letar du runt så kommer du finna en produkt som kommer skänka dig mycket välbehag. Ha det så skönt!

Se även sidan om penisringar >