Ögonbindel

Ögonbindel

Är du en person som endast vill ha sexuellt umgänge när det är mörkt? En ögonbindel gör att du eller din partner inte ser någonting alls vilket ger en härligt spännande känsla av att vara helt utlämnad till personen som ser. En ögonmask kostar oftast inte många kronor, om du nu inte skulle vilja ha den allra exklusivaste bindeln du kan hitta för att dölja ögonen.

Det finns även många andra användningsområden där en ögonbindel kommer väl till hands. Till exempel när du ska överraska någon och vill göra det hela extra överraskande.

Några heta förslag på bindlar 

Ögonbindlar har en funktion, att göra allt nattsvart för bäraren. Att sätta en extra prägel på sexlivet blir såklart ännu bättre desto skönare masken sitter så vårt tips är att undvika de billigaste ögonbindlarna, men du behöver inte för den del satsa på den allra dyraste.

Room Collection

ögonbindel 50 vuxenleksaker

Skaffa den här >

Konstläder

ögonmask läder

Skaffa den här >

Rosa ögonbindel

ögonbindel rosa

Skaffa den här >

No peeking

ögonbindel party

Skaffa den här >

Släpp lös fantasierna

Det är inte för intet som många föredrar att ha sex i mörker, eller i alla fall i dämpad belysning. Orsakerna till det kan såklart vara många men det är få som inte håller med om att det är lättare att slappna av i mörkret. Ögonbindeln gör att nivån av avslappning kan bli total eftersom många modeller inte släpper in något ljus alls.

Att inte se kan vara både bra och dåligt. Det dåliga är såklart att du inte ser kroppen på den person du har sex med. Det positiva är att det är lättare att sväva iväg och fokusera enbart på härlig beröring av alla dess slag.

Inte bara som vuxenleksak

En ögonbindel är inte bara en vuxenleksak som du kan använda när det vankas sexuell aktivitet. Varför inte ha den då solen tränger in mellan rullgardinen? En helt vanlig ögonmask kan ge så mycket och kostar dessutom knappt en hundring.

Exempel vad ni kan uppleva med en ögonbindel

1. Total avslappning och fokus på endast beröring.

2. En mystisk känsla på grund av att du inte ser något, vad ska hända härnäst?

3. Förutom funktionen som en stämningshöjare i sängen så är en ögonmask även populär under sömn då många upplever en djupare sömn när bindeln är på.

Att kombinera en ögonbindel tillsammans med ett par handbojor är att rekommendera för er som aldrig testat. Lär mer om handbojor och alla dess användningsområden på den sidan.