Fingervibrator

Fingervibrator

Den är liten, den är skön och den är lätt att plocka fram när lusten kryper på. Vi talar såklart om en fingervibrator som blivit en segerkandidat för ett stort antal tjejer, men även en del killar använder de här vuxenleksakerna.

Att vibrationer kan framkalla rysningar och orgasmer av allra starkaste sort vet du som lek med någon sorts leksak som vibrerar. En fingervibrator är produkten att satsa på om du vill ha något “lite extra” att enkelt plocka fram när du ska ge dig själv en skön stund.

Vibration att sätta på fingret

Det finns några fingervibratorer som vi älskar lite mer än andra. Hoppas du ges lika mycket tillfredsställelse som vi gjorde om du beslutar dig för att ge någon av följande produkter chansen att bli din vän.

Smidigt med fingrar

Att fingrar är det som allra flest börjar att smeka sig själv och sin partner med är ganska givet eller hur? Vad passar då bättre än om dessa fingrar även vibrerar? Nej just det inte alls mycket och det är också det som är hemligheten att fingervibratorerna är så omtyckta av tjejer i alla åldrar. Att enkelt kunna förflytta smekningarna från könet till brösten för att ett par sekunder senare gå ner och “reta” vaginan igen ger ett härligt “flow” som bidrar till att öka på din total njutning.

De är även väldigt praktiskt att förvara den här sortens vuxenleksaker eftersom de är så små. Om du inte vill skylta med dina sexleksaker så är det inga problem att gömma undan en liten fingervibrator. Har du en liten ask över som ligger och skräpar någonstans så får säkert din nya vibrator plats i den.

Frågor och svar om fingervibratorer

Frågeställning: Hur många olika inställningar kan jag välja att vibrera?

  • Väldigt många om du väljer någon av produkterna vi tipsar om här. Över 10 talet olika nivåer är inte ovanligt.

Frågeställning: Om jag ska skaffa marknads mest erkända fingervibrator vilken ska jag då skaffa?

  • Det är inget snack om saken utan då tycker vi du ska slå till på Ipo som du ser uppe bland tipsen. Grymt snygg design, 12 olika vibrationer från världens bästa märke LELO säger det mesta. Att priset på 359 kronor är helt okej gör inte saken sämre.

Frågeställning: Vad är den stora fördelen med att välja en vibrator för fingrarna framför till exempel en dildo som vibrerar?

  • Det är smidigheten som kommer upp på en helt ny nivå om du väljer fingervarianten. Att ha skönt ska gå smidigt och det är minst sagt enkelt att plocka fram en sån här vuxenleksak när du känner att du är kåt.

Om du gillar vibrationer så kommer du med väldigt stor sannolikhet att gilla vibrerande ägg. Kolla in sidan om dessa härliga ägg om du inte redan gjort det. Ha det så skönt oavsett vad du väljer!