Sexgunga

Sexgunga för ett gungigt samliv

Ni kanske har sett en sexgunga i någon vuxenfilm eller i en helt vanlig serie som “Sex and the City”. Det är inget snack om att en gunga kan ge er en rejäl åktur om ni har viljan att lägga ner den tid som krävs för att få till den bra. De flesta av oss gillade gungor när vi var små och det är synd att det inte är fler som tar med sig den glädjen när det kommer till sex.

Sätt upp er sexgunga och börja pendla, vaja och vippa för att minst sagt ge ert sexliv ett spännande inslag. Ni som är det minsta sugna men tror det är jobbigt innan gungan väl är på plats kan vi bara säga en sak, det är värt all den tid det tar att sätta upp sexgungan!

Våra tips på gungor

Att välja rätt sexgunga är inte så svårt som det låter, gå på första känslan och slå till nu så att det blir av. Det är som sagt många som varit sugna men få som gör verklighet av detta sug, var personen som förverkligar fantasier om njutning och välbehag.

Fäst rejält för säkert sex

Att montera en sexgunga säkert är ett projekt du inte ska ha bråttom med. Se till att det du fäster den i håller för den person som är tilltänkt att få äran att sitta i gungan och njuta. Njutning blir det absolut inte om någonting mot förmodan skulle råka gå fel, som att er nymonterade sexgunga skulle falla ihop. De flesta produkter inom den här kategorin av vuxenleksaker är relativt “safe” och det återspeglas också i prisbilden. Visst finns det bättre och sämre kvalité även på gungor som är avsedda att användas för sex så lägg hellre ut lite för mycket än för lite.

Till varje gunga ska tydliga instruktioner följa med. Finns det inga instruktioner? Då ska du ringa återförsäljaren och fråga varför så inte är fallet och känner du dig det minsta osäker på hur du ska montera den och inte får de svar du behöver för att lyckas är det bäst att skicka tillbaks den och satsa på en annan sort.

Sex ute i naturen

Att ha skönt sex ute i naturen är en personlig favorit som jag tycker är svårslagen. Har ni ett område ute i naturen med kraftiga träd kan ni ta med er sexgunga ut och fästa den i ett sådant träd. Perfekt för er som bor på landet och kan vistas ute på gården utan att grannar eller förbipasserande har någon insyn vad ni väljer att göra på eran gård.

Att haka upp sig på att bara ha gungan inne i huset tycker vi är fel. Tänk istället på alla möjliga platser som kan passa att gunga på, vilket är väldigt många platser. Skog finns det väldigt mycket av i Sverige så se till att utnyttja alla avskilda platser för att njuta av sex på ett minst sagt naturligt sätt.

Berätta om era äventyr

Vi som står bakom Sveriges största informationssajt om vuxenleksaker älskar att höra historier där leksaker är inblandade. Historier där en sexgunga är inblandad är ofta väl värd att lyssna på så har ni testat den här vuxenleksaken skulle vi uppskatta om ni vill dela med er till oss, så att vi kan lägga upp det här för att motivera fler personer att ta steget och prova att kombinera gungning och sex. Självklart får du vara anonym om du vill, skriv till oss via kontaktformuläret.

Frågor och svar om sexgungor

Frågeställning: Är dessa produkter verkligen säkra att använda till sex?

  • Säkerhet är alltid en definitionsfråga men om ni monterar sexgungan korrekt så är det säkert. Det är oftast inga stora höjder så även fast den skulle råka trilla ihop så klarar ni er många gånger med mindre skador som en öm rumpa eller liknande.

Frågeställning: Vi vill ha exakt den sexgungan som är i videon nedanför, den verkar otroligt bra! Vad kan vi skaffa den ifrån?

  • Produkten som använd i videon du ser här på sidan heter “Fetish Fantasy Love Swing Stand” och är bland det bästa ni kan klippa till på när det kommer till gungor för sex. Dyr javisst men då får ni också det bästa. Köp den här >

Frågeställning: Vad är det bra att tänka på när det kommer till den här vuxenleksaken?

  • Tänk säkerhet till stor grad men tänk även på den extrema nivå av njutning sexgungan kan leverera till er. Du eller någon du känner bör vara lite händig för att sätta upp skruvar och så vidare men det är någon som majoriteten klarar hur lätt som helst. Vill ni inte hålla på att skruva? Slå till på gungan som vi gav förslag på i punkten ovanför.

Att använda en sexgunga maximalt är något som ni sakta med säkert tränar er till. Vill ni se lite tips och trix på vad ni kan göra kolla i videon här nedanför. Vågar ni ta steget att skaffa den här gungande vuxenleksaken är vi övertygade att ni aldrig kommer ångra er. Hoppas ni får en minnesvärd åktur!