Analkulor

Analkulor

Att anal stimulans kan uppnås på många sätt är ingen hemlighet. En av de skönaste vägarna tycker vi att analkulor är. De är kulor som är uppradade på ett så kallat analsnöre (snöre eller stång) och kulorna är oftast minst längst ut för att sedan bli större och större ju längre “mål” du kommer.

Du ska välja ditt snöre efter hur pass mycket du vill stoppa in i anus. Antalet kulor på snöret varierar från någon enstaka kula till ett tiotal, klarar du att få in alla analkulor i anus?

Tips på spännande kulor för anus

Hur många kulor vill du ha? Ett råd är att börja med en normalstor på cirka 4-5 kulor om du aldrig har testat analkulor förut.

Böjlig eller rak modell

Så vad är värt att tänka på när du ska skaffa dig analkulor? Ett stående tips är att inte tänka allt för mycket utan kolla i lugn och ro på bilderna. Är det någon speciell vuxenleksak som du fäster blicken extra länge på är det bara att gå på den känslan och klippa till. Om du har använt analkulor förut är det en annan belägenhet, då vet du förhoppningsvis mer vad du gillar.

Som nybörjade tycker jag att du ska börja med en lätt böjligt rep med analkulor. Cirka 4-5 stycken bör vara mer än nog för ett otränat anus på just den här sortens analleksaker. De flesta kulorna är av silikon vilket är lagom mjukt och skönt. Det är exakt det som så många vill ha när det kommer till att föra upp kulor i analhålet, mjukt och skönt alltså.

Frågor och svar om analkulor

Frågeställning: Jag har sett ett par analkulor för drygt 50 kronor, är de sköna tro?

  • Visst kan de vara sköna men vi rekommenderar du lägger lite mer då dessa för 50 kronor förmodligen är bland de sämsta du kan hitta. Billiga analkulor är bättre än inga analkulor så att säga men just den här vuxenleksaken är relativt billig överlag så lägg en 50 lapp så får du något bra istället.

Frågeställning: Samma storlek på kulorna eller olika storlek, vad tycker ni?

  • Helt klart olika storlekar då det kan vara skönt att börja lite lätt så att säga för att redan ge sig på att trycka in de större analkulorna. Är det så att du känner med 3-4 kulor är det bara att nöja sig med det, svårare än så är det inte.

Frågeställning: Hur kan jag veta hur pass stora kulorna är?

  • På en bra produktbeskrivning ska du kunna hitta information som hur långt analsnöret är samt vilken diameter kulorna har. Finns inte det beskrivet? Välj en annan återförsäljare, det finns massor att välja på så handla inte hos en oseriös återförsäljare.

Analkulor är en leksak som inte allt för många har provat men de som gjort det är lyriska, underbart skönt kan vi vittna om! Den billiga slant som de faktisk kostar kommer vara väl investerad om du sätter värda på anal njutning. Hoppas du hittar ett par bra analkulor du kommer få extrem stor njutning med, lycka till.