Sexleksaker för män

Sexleksaker för män

Det är inte bara tjejer som kan njuta av vuxenleksaker, det finns ofantliga mängder sexleksaker för män. Några av de populäraste leksakerna för män är penispump, lösvagina och analdildo. Har du inte utforskat utbudet som finns tillgängligt för alla män än? Då hoppas vi att den här sidan kommer ge mer klarhet i vad du som är man och sugen att leka med sexleksaker ska satsa på.

En produkt som slagit igenom med dunder och brak på slutet är sexleksaken fleshlight som är en leksak som är formad som en vagina, men ryms i en ficklampsliknade tub. Det finns dessutom mängder av olika former så du kan välja en vagina som är en kopia av olika personer från porrindustrin, om du har någon person som du blir extra tänd på därifrån.

Ett axplock av leksaker för killar

Du som är kille och sitter och funderar på vilka vuxenleksaker som du kan välja på behöver inte fundera mer. Hoppas du fastar för någon av produkterna vi lyfter fram för män här. Vill du ha mer information kan du läsa mer på respektive sida här på Sveriges största hemsida om leksaker för både henne och honom.

Olika syften för männen

Det är klart att njutning alltid är den absolut största medgivande faktorn du söker vuxenleksaker. En annan positiv effekt du som man kan få från till exempel en lösvagina är att du kan träna upp din uthållighet, så du kan prestera bättre nästa gång du har sex med någon. Att få utlösning för fort kan vara en stort problem, speciellt för unga män som inte hunnit skaffa så mycket erfarenhet av sex. Alla vet dock inte att detta problem, om det nu uppfattas som ett problem, går att träna bort mycket effektivt. Att all träning blir bättre så nära verkligheten vi kommer är något som många personer kan skriva under på. Vad passar då bättre än att träna upp din uthållighet med just en lösvagina? Det bästa är att kombinera njutning och träning på en och samma gång.

Vill du inte träna på att inte komma för fort finns det andra hjälpmedel som en fördröjningsspray. Den tar bort lite känsel och det innebär att du inte kommer få utlösning så fort som du annars skulle fått. Uppfattningarna om fördröjningssprayen är dock lite skiftande då vissa anser att de också förstår helhetskänslan. Vi kan tycka att det är värt den minskade känsligheten för att kunna ha sex längre men alla tycker olika som sagt.

Andra “vuxenleksaker” som exempelvis en penispump eller en penisring kanske i grund och botten inte bör klassificeras som leksak utan mer som ett hjälpmedel. Att kunna hålla en kraftigare erektion ger ett bättre resultat i slutändan och kommer med största sannolikhet att ge mycket mer njutning än annars.

Om du vill ta dina vuxenleksaker för män till allra högsta nivå så kolla in alla sexdockor. De kan kosta uppåt 20000 kronor och bör vara det absolut närmaste “The real thing” du kan komma. Givetvis finns det billigare alternativ också om du skulle vara intresserad av att slå till på en docka.

Lek själv eller tillsammans

När många hör orden sexleksaker för män så kan de snabbt symboliseras “på egen hand”. Så är det absolut inte utan det finns många vuxenleksaker som kan ge mannen mycket njutning då hans partner utför det på honom. Ett populärt exempel är strap-on som tjejer som vill låta honom känna hur det känns att få anus tämjt. Vill ni inte ta det så långt så kanske en helt vanlig analdildo kan vara ett bra förstasteg att ta. Den lilla dildon kan ni leka med på varandra, utan uppdelning för kvinnor eller män.

Något som är svårt att göra på egen hand är att spela erotiska spel. De spelen har bara en enda målsättning och det är att göra er båda magiskt sugna, på varandra. Vuxenspelen används av alla och det spelar ingen roll om ni nyss träffats eller om ni är ett par på ålderns höst som har varit tillsammans i många år.

En sorts vuxenleksaker som allt fler för upp ögonen för är leksakerna som ger elektriska stötar, kallat elektrosex. Fungerar lika bra på män som på kvinnor så varför inte prova ett par handskar laddade med härliga stötar nästa gång det är dags för onani?

Kolla in butikernas rekommendationer

Om du surfar runt på en butik som är specialiserad på leksaker så hittar du hos de flesta en kategori som heter “mest för honom”. Klicka på någon butik här nedanför så kommer du direkt till avdelning med sexleksaker för män.

vuxenleksaker joyland1

vuxenleksaker vuxen

vuxenleksaker sinful1

vuxenleksaker lustjakt

Frågor och svar om vuxenleksaker för män

Frågeställning: Vilken är det vuxenleksak för män som fått mest uppmärksamhet under de senaste åren?

  • Vi skulle säga att det är fleshlight som fått mest uppmärksamhet och som flest män väljer att skaffa. Varje månad söker ungefär 10000 män efter den här leksaken som finns i mängder av olika utföranden på vaginan.

Frågeställning: Hur ser framtiden ut för sexleksaker för oss män?

  • Är du man och söker sexleksaker så har du all anledning att kolla in lite då och då eftersom utbudet på leksaker för män expanderat kraftigt senaste åren. Det ser inte ut att avta, snarare öka och varje vecka kommer nya vuxenleksaker för män.

Frågeställning: Jag hittar en produkt som är avsedd för kvinnor med som jag tror att jag kommer få mycket skönt med, ska jag klippa till i alla fall?

  • Självklart ska du göra det! Om du trot att du kan få minst möjliga njutning av produkten i fråga så är det värt att ge den chansen. Uppdelning mellan män och kvinnor får du se som generell och inte absolut.