Sexdocka

Sexdocka

Det finns många sätt när du vill ha skönt på egen hand och att blanda i en sexdocka är ett av sätten. Modellerna är många så välj en docka som du tror dig kommer kunna tända maximalt på när det är dags att ha en stund tillsammans. Den mest kända sexdockan måste vara en uppblåsbar barbara, som köps flitigt inte minst för att ge bort som en skojig present.

Dockan som alltid vill och som alltid är redo när din lust för sex stegras till klimax, smidigt va? Du bestämmer när, var och hur!

Dockor i varierande prisklasser

Nej att skaffa en sexdocka är inte konstigt och om du bestämt dig för att göra det hoppas vi att du kommer fastna lite extra mycket för något av förslagen här. Föredrar du blondiner eller brunetter?

Fantasier om det perfekta

Att tända på ett par perfekt utstående bröst av storleken större tillsammans med ett par fyllig läppar är en vanlig fantasi. Att skaffa en sexdocka kan vara ett sätt att förverkliga olika sorts fantasier som du inte tror du kommer få göra med en annan person. En del gånger så innefattar inte ens fantasin en annan person utan det handlar mer om olika sorts vuxenleksaker som du vill göra olika njutningsfulla saker med. En docka är inte bara vacker utan den säger aldrig ifrån, aldrig. Du kan med andra ord göra precis som du vill, när du vill, och behöver aldrig oroa dig om att någon inte gillar det du gör.

Att få näst intill besatta tankar på hjärnan är vanligt när det handlar om utseende och framförallt om sex. En tjej från Frankrike som heter Victoria Wild ha just en besatthet av att se ut precis som en sexdocka. Genom att lägga ut en hel del pengar för att skaffa sig en stenhård G-kupa tillsammans med putiga läppar och lite mer operationer har hon nu nåt målet, att se ut som en sexdocka. Hon säger sig vara gladare och mer nöjd med sig själv än någonsin efter att ha lyckas bli lik en docka.

Har du en extra dragningskraft till ett visst folkslag som latinos eller kanske för blondiner? Välj en sexdocka som är så nära din fantasi som möjligt, det kommer hjälpa dig njuta maximalt.

Olika ställningar på dockorna

Gillar du doggystyle eller är du en personen som gillar gamla hederliga missionären bäst av allt? Tänk till vilken position du helst vill ha din docka i då många av modellerna inte går att vrida på. Vanligast och mest praktiskt är att dockorna ligger på rygg med brösten uppe i luften. Men gillar du bakifrån så är finns det gott om sådana dockor också.

Prisklassen

Vill du ha den bästa sexdocka du kan hitta får du ge rätt så mycket, uppåt 15000 kronor. Men då får du en otroligt skön docka i allra bästa material som cyperskin. De modellerna som kostar ett par hundra rekommenderar vi inte då de inte är så mycket mer än ett styck uppblåsbar plast. Du behöver såklart inte skaffa det bästa för att få en skön och realistisk docka men mellan 2000-3000 kronor bör du lägga ut om du efterfrågar kvalité.

Frågor och svar om sexdockor

Frågeställning: Är många av dockorna i naturlig storlek?

  • Nej inte många av dem utan storlekarna är ofta något mindre än personerna i verkligheten. Vill du ha exakt storlek så finns det, leta runt i butikerna vi tipsar om så kommer du hitta en sexdocka du kommer bli nöjd med.

Frågeställning: Vad är det för material på de här vuxenleksakerna?

  • Det bästa du kan skaffa är en docka i cyperskin men även material som PVC är helt okej. PVC är en av de vanligaste plastsorterna, vill du läsa mer om plasten kan du gör det här >

Frågeställning: Vad säger ni är det värt att slå till på billigaste möjliga sexdocka för 200 spänn eller ska jag låta bli?

  • Slå till! Det är absolut inte det skönaste du kan hitta inom kategorin med det är trots allt en sexdocka. Om du känner att du tänker på det vet du det och kanske vill lägga ner mer nästa gång du ska skaffa denna vuxenleksak.

Hur går det till att göra en sexdocka? Bra fråga som filmklippet här ger några svar på. Om du gillar att testa nya grejer inom området sex och njutning ska du kolla in sidan och tipsen på vuxenleksaker med elektricitet som blivit ett sätt som allt fler dras till. Läskigt och spännande ger en underbar känsla när det väl blir av.