Glasdildo

Glasdildo

Vissa som gillar dildos vill endast ha de som glasdildo. Varför då? Vi tänder på olika grejer och glas är favoritmaterialet för mängder av kvinnor och män när det kommer till dildomaterial.

Vuxenleksakerna är inte bara sköna att penetrera och suga på, de är även väldigt vackra att se på då många produkter är fint designade. Leksaken blir inte bara för tillfredsställelse utan den kan även fungera som en inredningsdetalj för den modiga och öppna personen.

Dildos i glas som sticker ut

Om du varit nyfiken på att testa en dildo av glas är det ingen idé att tveka längre. Kolla in produkterna här, de är ett par fina dildos vi tycker sticker ut på den Svenska marknaden.

Hårt med skönt

Du som testat en glasdildo vet att den är väldigt hårt i jämförelse med en “vanlig dildo”. För att göra glas så behövs oftast 3 komponenter som är glasbildare, flussmedel och stabilisatorer. Där den förstnämnde är själv grundmaterialet och är oftast kiseldioxid. Flussmedlet har som uppgift att sänka temperaturen som behövs för att kiseldioxiden ska smälta och den sistnämnda, stabilisatorer har till uppgift att motverka “flussets” inverkan på kvalitén.

Nu är du kanske inte allt för intresserad exakt hur en glasdildo görs utan du är ute efter de bästa tipsen på olika modeller som du enkelt och snabbt kan skaffa på internet.

Skönhet och njutning med glasdildon

Många olika glasdildos är riktiga konstverk och därför är dessa produkter inte bara sköna att använda utan även fina att se på. Det gör att många väljer att inte gömma undan sin vuxenleksak i byrån utan den kan mycket väl ligga framme. Visst är det här en fråga i hur brydd du och din omgivning är att det ligger sexleksaker framme lite här och var. Om vi säger så här; Ska du ha någon av dina vuxenleksaker framme så ligger din glasdildo väldigt högt upp på den listan.

Är inte en glasdildo extremt hårt då kanske du sitter och funderar på? Jo det är den absolut men är du försiktig så behöver inte det här vara till en nackdel. De som någon gång provat en dildo i materialet glas fastnar ofta för det härliga glaset och vill aldrig byta tillbaks till en mjukare dildo.

Vuxenleksakerna erbjuder en värld av njutning och tillfredsställelse och du som inte provat någonting du varit sugen på tveka inte att göra det nu direkt. Läs mer om leksakerna som förgyller sexlivet på förstasidan.

Hoppas du blir nöjd om du väljer att ge en glasdildo chansen att visa vad den kan göra för din tillfredsställelse.