Sexmaskin

Sexmaskin för eget nöje

Nu för tiden så finns det maskin för det mest och självfallet finns det för sex. Utbudet för dig som söker en sexmaskin är olikt de flesta andra vuxenleksaker högst begränsad, men de som finns kan bringa dig mycket skönhet att åtnjuta. Dessa maskiner är till för dig som har tillfällig torka på sexlivet eller som helt enkelt vill ha något extra som kan tillfredsställa dig ibland.

Vi råder det att ta det försiktigt om du väljer att ge maskinen chansen att tillfredsställa dig. Oftast är det ingen fara och produkterna är gjorda för att inte trycka på för hårt, men det är trots allt en apparat som kräver en kraftkälla som du har sex med. Du kan bli väldigt, väldigt tillfredsställd i och med att maskinen kan skicka dildon ut och in över 300 gånger, på en minut! 

Maskinerier för sexuell njutning

Visst är en sexmaskin en exceptionell spännande vuxenleksak som minst sagt kan göra personer mållösa. Här är några maskiner som vi känner kan vara något att satsa på.

Luta dig tillbaks och njut

Sätt eller lägg dig i en skön position och låt sen sexmaskinen sköta resten. Visst låter det praktiskt att inte behöva lägga ner den minsta ansträngning på att tillfredsställa dig själv? De som testat en maskin för sex är överlag nöjda. Några menar att det är bland de mest sköna och befriande de känt medans andra tycker att det här med att koppla in en maskin är lite över gränsen.

De olika apparaterna arbetar med olika många stötar som kan vara allt från en 50 tal till uppåt 300 stötar per minut. Ja du läste rätt, en sexmaskin kan minst sagt ge dig en rejäl sexmatch som någon levande man får svårt att konkurrera med. Du styr enkelt hur pass snabbt du vill ha in dildon i dig med ett knapptryck.

Låt inte sexmaskinen slita ut dig helt

Som du läste ovan så kan en sexmaskin ge dig allt du tål. Även om det är skönt för stunden så är det inte många vaginor som tål att pumpas med 300 stötar per minut någon längre tid. Vi ska inte säga om den tiden är 5 minuter eller 50 minuter men vi ska i vilket fall råda att ta det lite lugnt. Börja lugnt i ett skapligt lågt tempo för att sedan öka. Känner du att din vagina, eller anus, blir väldigt irriterad så kan det hjälpa att använda ett glidmedel på dildon.

Vi vet personer som blivit smått beroende av deras sexmaskin. Det farliga att vänja sig att bli “totalt maxad” är att vanligt sex sällan kommer upp i samma standard som maskinen kan leverera, med all rätt då det trots allt är just en maskin.

Du som väljer att ge den här vuxenleksaken chansen kommer att få något ovanligt och aningen “förbjudet” att sukta efter. Är du sugen så testa och bedöm själv om apparaten ger dig vad du vill ha.

Frågor och svar om sexmaskiner

Frågeställning: Är en sexmaskin den mest extrema vuxenleksaken som går att hitta?

  • Ja det skulle vi vilja påstå att det är. Tänk efter hur många du känner som någon gång sagt de använd en maskin för sex, nej inte så många nej.

Frågeställning: Vad är prisklassen på de apparaterna?

  • Visst finns det billiga sexmaskiner men för runt 3000 kronor så får du dig en riktigt bra maskin du kan ha mycket kul med.

Frågeställning: Det var värst hur få modellerna det finns är de inte populära eller?

  • Både ja och nej. Visst är modellerna aningen begränsade till några få, men bra produkter. Många har dessa sexmaskiner som något för extremt medan ett 1000 tal personer söker efter en härlig maskin att ha sex med, varje månad.

Om en maskin kan anses som väldigt extremt så kan en gunga för sex kanske vara lite mer allmänt accepterat. Kolla in sidan om sexgungor om du inte redan läs informationen om de vuxenleksakerna. Glöm inte att det är värt att testa alla produkter du är det minsta sugen på att prova.