Vaginapump

Vaginapump

Att pumpa upp vaginan med en vaginapump gör att blodtillströmningen blir större och kan ge en väldigt kraftfull orgasm. Många tjejer gillar känslan under själva pumpandet då de känner att vaginan, det är med andra ord en vuxenleksak som ger njutning både under och efter pumpandet.

En pump kan hjälpa till att öka känsligheten i och kring slidan. Det sker genom att det vakuum som uppstår stimulerar hela området där pumpen sitter. Första gången du använder en vaginapump är det viktigt att du inte pumpar för mycket utan börja försiktigt för att eventuellt pumpa ännu mer andra gången du använder den här vuxenleksaken. Det är inte bara vaginan du kan pumpa utan dessa produkter går även utmärkt att använda på brösten för att bygga upp en tillfällig svullnad. Den här produkten kan även gå under namnet pussypump som är det engelska namnet.

Pumpar för vagina och bröst

Kvinnor som testat brukar alltid fortsätta då känslan är näst intill oslagbar. Är du sugen på att ge pumpen en chans att visa vilken effekt den kan göra på din vagina? Ett beslut som kommer ge dig en känsla du sällan skådat!

Ett härligt vakuum

En vaginapump fungerar likt en penispump alltså genom att skapa ett härligt vakuum som gör att blodet vill strömma till det området när pumpen sitter. Mer blod leder till ökat känslighet och förhoppningsvis också till en härligare sexstund.

För att få till ett så bra vakuum som möjligt hjälper det till om du är renrakad. Gillar du ditt könshår och vill använda en vaginapump är inte det något problem men lite svårare än om du skulle vara rakad så att säga.

Så här pumpar du

Sätt vaginapumpens kåpa över blygdläpparna, det är viktigt att pumpen blir rätt placerad och trycker hårt så att ingen luft kommer in för att effekten ska bli så bra den kan bli. Efter ett tag kommer du känna att blodkropparna börjar att svälla och göra området runt slidan väldigt känsligt för beröring.

När du känner att effekten är tillräcklig slutar du pumpa och tar bort den för att kunna stimulera området med hjälp av händer, dildos eller din partner. Effekten sitter kvar olika länge beroende hur pass mycket du pumpade med vaginapumpen men vanligast är att blodkropparna är svullna i ungefär 20-30 minuter. Jag har hört kvinnor berättat om betydligt längre verkningstider än så men en sak är säker och det är att effekten avtar allt eftersom. Känner du att njutningsnivån sjunger är det bara att fästa pumpen över vaginan och pumpa lite mera.

Frågor och svar om vaginapumpar

Frågeställning: Hur lång tid tar det att pumpa upp en vagina?

  • Det beror helt och hållet hur pass kraftig vaginapump du har skaffat. Det är inget jätteprojekt i alla fall utan de flesta pumpar får jobbet gjort på några minuter.

Frågeställning: Jag tycker att det låter lite väl “nasty” att använda den här vuxenleksaken finns det några substitut?

  • Visst finns det alternativ för att få blodkropparna runt slidan att svälla. Det kan till exempel vara gel med värmande effekt. En vaginapump är extrem på det sättet att du kan pumpa upp ett väldigt vakuum som är svårt att uppnå med alternativen. Tycker du det är avtändande att använda tillsammans med din partner kan du skaffa en som du kan experimentera med när du har skönt på egen hand.

Frågeställning: Går det att använda produkten till något mer än bara vaginan?

  • Ja det gör det och då framförallt till att pumpa upp brösten. Vet du med dig att du gillar att beröra och bli berörd på brösten kommer den här pumpen att ta din njutning ännu ett steg. Prova själv så förstår du vad vi menar!

Vill du se en video på hur du ska använda en vaginapump rekommenderar vi att du ser på videon här. Lycka till och hoppas du får en störtskön känsla du inte upplevt förut.