Geishakulor

Geishakulor

Små kulor kan gör stora underverk och geishakulor kan öka er njutning rejält. Du som kvinna för in dom i vaginan där de sedan rör sig runt och stimulerar både slidväggarna och mannens penis. Om tillfredsställelse är ett område så är ett annat användningsområde att träna bäckenbotten. Det är extra vanligt precis efter en graviditet då musklerna i slidan är väldigt utvidgade och kan behövas tränas för att bli någorlunda liknade du hade innan du fött barn.

Det finns även en annan slags kulor för att träna bäcken och de heter knipkulor, även om skillnaderna är relativt små. Den huvudsakliga skillnaden mellan de två är att hos knipkulor har du oftast ett band eller ett snöre att dra i medans geishakulorna är helt fria.

Om du hört namnet samlagskulor så är det ett annat namn för geishakulor. Hur många kulor du väljer att stoppa in är upp till dig, men det vanligaste när det kommer till geisha är två stycken.

Samlagskulor som hettar upp

Du som använt geishakulor vet att de är sköna. Vi vet ingen som tycker de har förstört något eftersom de är så små och bara åker runt där inne i vaginan medans ni två har skönt, precis som vanligt men med något lite extra som sätter guldkant på er stund tillsammans. Vilka samlagskulor väljer ni?

Roligt tillägg i sängen

Det roliga med geishakulor är att de kan hamna lite var som helst. Där de hamnar så gör oftast kulorna underverk genom att förhöja graden av stimulans avsevärt mycket. Om ni gillar ridställningen men inte får ut maximal njutning för att mannens penis inte når ändå fram till g-punkten kan geishakulorna hjälpa er nå detta. Om de råkar åka ur är det inte värre än att ni stoppar tillbaks de i vaginan igen. En vuxenleksak som ni inte har riktigt kontroll över och gör lite som den vill ger ett roligt tillägg i sängen. När kulorna känns som allra mest är det bara att passa på att njuta maximalt innan de vandrar vidare till ett annat ställe.

Kulorna kommer alltid ut

Om dina geishakulor mot förmodan skulle råka stanna kvar i dig efter avslutad sexakt så är inte det hela världen. Du behöver absolut inte vara orolig eftersom de inte har någonstans att ta vägen, de kommer alltså ut för eller senare. Om du skulle gå runt några dagar med geishakulorna i dig så får du se det som en bra träning för bäckenbenet.

Att stoppa in de för att sedan gå runt och knipa är det vanligaste sättet att träna bäckenbenet. Det väljer många kvinnor som fött barn att göra eftersom deras muskler i slidan är uttöjda efter att ha fått ut ett barn på flera kilo, vilket är helt naturligt. I början kanske du kan ha dom i dig i några minuter. Allt efter tiden går och desto mer du tränar så kommer dina muskler kunna knipa bättre och därmed också hålla de på plats längre tid, därav namnet knipkulor. Läs mer på knipkulor.nu för mer information.

Frågor och svar om geishakulor

Frågeställning: Är det svårt att använda geishakulor?

  • Absolut inte det värsta som kan hända är att de åker ur. Det bästa att börja med är att du som har geishakulorna ligger på rygg och blir penetrerad i missionärsställning, då minimeras risken för kulorna att rulla ut från vaginan. När ni blivit bekväma är det bara att testa nya positioner för att se om de fungerar eller ej.

Frågeställning: Vi har aldrig använd vuxenleksaker förut, är de här kulorna ett bra förstaval?

  • Det tycker vi eftersom de är små, oskyldiga och kan ge er en smak vad vuxenleksaker kan tillföra till ert sexliv. Skaffa de och överraska din partner mest som en rolig grej. DU kan alltid skylla på den här sajten om din present inte skulle uppskattas alls.

Frågeställning: Kulorna har inte kommit ut på en vecka vad gör jag?

  • Först och främst testar du med att “öppna upp dig” så mycket du bara kan. Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel som gör det hela skönare. Om du nu inte skulle få ut geishakulorna så ring din läkare om du blir för orolig. Vi har dock aldrig hört talas om att någon fått ta till åtgärden att ringa läkaren för att få ut kulorna.

geishakulor

Ni som är sugna ge den här roliga vuxenleksaken en chans. Hoppas informationen fick er än mer sugna så ni tar steget att få extra kul och skönt i sänghalmen.

Ännu en produkt som ni får tillfredsställelse av både två är vuxenleksaken We-vibe. Lär mer om den här >

Undrar du om varför kulorna heter just geisha? Du är inte ensam och tyvärr finns det inget svar på frågan. Många tror dock att de “föddes” i Japan och sedan spred sig geishakulor till Kina och nu finns de över hela världen. En version av många som sagt, men en ganska trolig sådan känns det som.