Realistisk dildo

Realistisk dildo

Att få det riktiga är för många det absolut bästa. Om du trots allt vill ha en vuxenleksak så är en realistisk dildo det du ska satsa på om du vill ha så realistisk stimulans som möjligt.

Storlekarna på de här dildoarna är varierande så du väljer såklart en längd och omkrets som är så nära ditt realistiska mått som möjligt. Utseenden när det kommer till färg, ådror och ollen är menat att vara så nära en riktig penis som möjligt.

Mest verklighetstrogna dildoarna

Desto mer verkligt det känns desto mer realistisk njutning kan upplevas. Här kommer några förslag på dildos som ser ungefär ut som en riktigt penis, vilken “stand in” väljer du?

Desto verkligare desto bättre

Om du tycker rubriken stämmer bra in på ditt tycke så är en realistisk dildo något som bör finnas i samlingen av vuxenleksaker. Vad just du tycker är nära verkligheten är såklart en preferensfråga. Visst finns det penisar som är extremt stora och då blir såklart den storleken det realistiska. En sak som alla dildoar i den här kategorin har gemensamt är att ett realistiskt ollon och en tendens till ådror på penisen.

Slut ögon och tänk på den person som du önskar skulle vara där med dig och tillfredsställa dig. En realistisk dildo gör att du kan komma närmare verkligheten än du oftast gör med andra vuxenleksaker. Det är lika med killarnas lösvaginor som går att få utformade precis som några väl utvalda vuxenstjärnor vaginor. De blir så verklighetstrogna de bara går, för en leksak så att säga.

Realistisk men en fantasi

Även fast du skulle välja en monsterdildo som är väldig stor så kan den hålla en viss grad verklighetstrogen genom att se ut som en riktig penis. Åsikterna kan lätt gå isär om vuxenleksaker ska vara realistiska eller om de de ska vara utformade mer fantasirika och extrema, för att ge maximal tillfredsställelse. Vissa vill ha det så medans andra tycker att mer realistiska produkter ger den bästa njutningen.

Frågor och svar om realistiska dildoar

Frågeställning: Vad är det för material på realistiska dildos?

  • Majoritet av de realistiska dildosarna är i ett material som heter PVC eller silikon. De är ofta stadig men lite böjliga, ungefär som en vanlig penis det vill säga.

Frågeställning: Vissa ser inte speciellt naturliga ut varför är det så?

  • Vi kan instämma att en grön löspenis inte ser helt realistisk ut men produkterna som ligger i den här kategorin har oftast ett eller ett par realistiska inslag som oftast innefattar ollonet och ådror.

Frågeställning: De mest realistiska är väl att min kille gör en avgjutning av sin penis, har ni någon sida om det?

  • Självklart har sajten vuxenleksakerna.se det! Det kallas för Clone A Willy dildo och är en satsa som han kan göra en exakt kopia av hans penis med, mer realistisk dildo än så är väldigt svår att få.

Hoppas du får en härlig stund med din realistiska dildo, mycket nöje!