Lösvagina

Lösvagina

En av de mest sålda vuxenleksaker för män är lösvaginor. Om du vill ha mer vagina än du får är en lösvagina vuxenleksaken att satsa på. Nu för tiden finns det riktigt realistiska lösvaginor, eller lösfittor som de också kallas. Tycker du det skulle vara praktiskt att få så realistisk känsla som möjligt när du vill ha en skön stund på egen hand? Då är en lösvagina perfekt att plocka fram. Ska du skaffa en sådan här vuxenleksak är det främst ett tips du ska tänka extra noga på, lägg ut rejält med pengar så du får en riktigt skön och naturlig lösvagina!

Det kvinnliga könsorganet i lös format är inte vilken vuxenleksak som helst. Du kan välja en lösvagina som är utformad efter olika personer från porrindustrin. Om du har någon favorit från vuxenfilmerna (xxx) så är det stor chans att du kan hitta en exakt kopia av hennes vagina som lösfitta. Vem är din favorit?

Favoriter inom kategorin lösvaginor

Att välja en lösvagina som du tror dig kommer tända dig maximalt är en förutsättning för att du kommer tycka produkt ger dig högst njutning. Här är våra favoriter, hoppas någon kommer ge dig en härlig stund!

Jessica Drake

lösvagina jessica

Skaffa den här >

Fuck Silly

silly lösvagina

Skaffa den här >

Nicole Aniston

lösvagina alise

Skaffa den här >

Vaginan som alltid är där

Är du en person som kräver mycket sex och inte har en partner som är lika glad i att ha erotiska stunder tillsammans? Inget fel med det då vi alla har olika stark sexlust. Vissa vill komma flera gånger per dag medans andra tycker att det gott och väl räcker ha en härlig sexstund, tillsammans eller på egen hand, någon gång i veckan. Att göra det på egen hand har på senare tiden utvecklats enormt och nu för tiden så är penispump, lösvagina eller fleshlight som de också kan kallas mer regel än undantag. Varför inte göra det så skönt du bara kan?

En lösvagina kan ge dig så mycket mer än härlig tillfredsställelse. Den kan även vara ett hjälpmedel för dig som är oerfaren, vill träna din uthållighet eller helt enkelt bara är nyfiken att testa en ny vuxenleksak.

Att stoppa in sin penis i en naturlig lösvagina av bästa material är en känsla som måste upplevas. Visst kan många känna att det här med lösvaginor är “lite väl” och udda, som att det vore något sjukligt beteende. Så ska du dock absolut inte tänka. Du ska tänka på att finns det hjälpmedel som kommer göra att du får en härlig stund för dig själv så ska de också nyttjas.

Det är inte för intet som flashlight är en av vuxenleksaker som det söks allra mest på just nu. Det är alltså samma sak som en lösfitta bara att den är formad som en ficklampa istället som en vanlig vagina. Vilken form föredrar du?

Tjejernas dildo

Om tjejerna har dildon som vuxenleksak nummer 1 så kan en lösvagina sägas vara killarnas motsvarighet. Även fast det kan kännas konstigt och fel så vad är egentligen skillnaden? Att killar gillar att trycka in sin penis i vagina lika väl som att tjejer gillar att trycka in en dildo i sin vagina.

Är du väldigt kåt och kille med inte har testat en lösvagina är det dags nu. Jag vet du inte kommer att bli besviken, speciellt inte om du köper en vagina av god kvalité.

Träna teknik och uthållighet

Att en lösvagina kan ge dig en underbar stund på egen hand vet du vid det här laget. Men den här vuxenleksaken kan ge dig så mycket mer än bara en skön stund. Lösvaginan är även utmärkt att öva på för dig som är oerfaren. Det går inte att komma närmare “det riktiga” och lär du dig att behärska en lösvagina på ett bra sätt så kommer det helt säkert att hjälpa till när det är dags ha sex med en tjej.

Det är inte bara teknik du kan träna utan du kan även träna upp din uthållighet. Hur tusan gör jag det kanske du undrar? Precis när du ska till att komma så slutar du upp och penetrera din lösvagina ett tag tills du blivit lugnare och inte känner att du är på väg att komma. Upprepa ett antal gånger så kommer du efter ett tag känna att du kan hålla på längre utan att komma. Resultaten visar sig inte på en dag men över tid, säg några veckor eller så kommer du också att känna resultaten.

Frågor och svar om lösvaginor

Frågeställning: Jag vill kunna gömma min lösvagina och tycker de är för stora, vad ska jag göra?

  • Om du tycker att en stor lösvagina tar för mycket plats men ändå vill ha en sådan vuxenleksak ska du satsa på att köpa en fleshlight. Liten, smidig och framförallt diskret.

Frågeställning: Jag vill ha den bästa lösvagina som finns, vart hittar jag den?

  • Kolla in tipsen ovan och utbudet på någon av de butiker du kommer till. De är bland de största i Sverige och har ett bra utbud av lösvaginor. Ger du 2-3 tusen för en vuxenleksak så kommer du få en helt underbar lösvagina att ha det otroligt skönt med. Vilken väljer du?

Frågeställning: Vilket material är det på lösvaginor?

  • Väldigt olika men vill du ha en skön så ska du testa materialen Fanta Flesh eller SuperSkin. Hur sköna och naturliga som helst så du kommer förhoppningsvis inte bli besviken.
Gå till en butik som har 45 olika lösvaginor >

Välj din favoritskådis

Har du någon speciell du gillar extra mycket inom porrfilmsindustrin? Då ska du såklart välja just hennes modell som din blivande lösvagina. Kolla länken högst upp, den tar dig till ett riktigt bra utbud av fleshlights och lösvaginor. Nej det här är lite för extremt kanske du tycker? Då väljer du såklart en vagina utan namn eller andra konstigheter. Om du väljer att gå på en specifik modell från en person du är tänd på kan det vara kul att veta hur det går till när de tar fram den vuxenleksaken. Kolla Youtubeklippet här som tar dig med genom resans gång.

Hoppas att sidan var till hjälp både för att hitta en lösvagina och hur du kan använda den. En höjdare är att pumpa upp sin penis före du ska till att penetrera en lösvagina. Kolla in sidan om penispumpar för att läsa mer. Slår du till på en vagina?