Dubbeldildo

Dubbeldildo

Sugen på att prova en dubbeldildo? Det är en populär vuxenleksak hos lesbiska som vill ha en dildo som fungerar som två, fast en och samma. Som namnet dubbel antyder så är det två “ollon” på dildon så att den kan njutas av två samtidigt. En del leksaker i den här kategorin har två identiska sidor medans många andra har en liten annorlunda yta. Vilken du väljer är såklart helt upp till dig.

Om ni är en man och en kvinna så är ett tips att satsa på en dubbeldildo som har olika sidor. Ni kan på så sätt njuta på olika sätt utan att för den delen byta vuxenleksaker.

Dubbel njutning

Att njuta tillsammans med en och samma vuxenleksak är något utöver det vanliga. Det kan du som testat skriva under på. Du som ännu inte testa, gör det nu! Kanske någon av dubbeldildosarna på den här sidan kan passa?

Hur ska vuxenleksaken användas

Okej du har bestämt dig för att skaffa en dubbeldildo men vet inte vilket du ska välja. Det första du ska göra är att ta en rejäl funderare på hur du/ni vill använda den. Är det bara en person ska exponeras för denna härliga vuxenleksak eller är ni ett lesbiskt par som vill kunna föra in den i er samtidigt?

Det är en smaksak om ni vill att sidorna ser likadana ut eller om ni ska turas om med den grövre eller räfflade sidan av dubbeldildon. Som alltid med erotiska leksaker så finns det aldrig något fel. Ju fler ni har av varierande utseende och form desto bättre, håller du inte med?

Många dildos är dubbla

Innan du klipper till på en dubbeldildo kan det vara värt att tänka till på om inte någon av dildosarna som ni redan äger kan fungera på bägge håll. Visst kan kanterna vara aningen vassa på en hel del modeller men om du kollar runt så är det många dildoar som kan användas likt de dubbla kan.

Hoppas tipsen på vuxenleksaker gör så att du hittar något skönt att njuta maximalt med. Vill du läsa mer om dildos, gå till den sidan >