Gagball

Gagball för dominanta

Om ni gillar vuxenleksaker inom indelningsgruppen BDSM så kanske ni redan provat en gagball. För er som inte vet vad en gagball är för något ska tänka till både en och två gånger om det är något ni kommer tända till på. Vuxenleksaken är kort och gott en boll som stoppas in i munnen och sedan hålls där med hjälp av ett spänne. Som vanligt finns även dessa “balls” i en mängd olika utformning och material, så ni kommer hitta en produkt oavsett om ni gillar stort eller smått, läder eller gummi.

Vill ni ha tuffare tag i sänghalmen och tänder på lite hårdare sex är gagballs något ni ska ge en chans. Ett tips till alla nybörjare är att börja i liten skala för att redan skaffa de lite grövre bollarna om det visar sig att ni gillar vuxenleksaken. Väljer ni en “hardcore” munboll eller en lite mjukare variant?

Våra bästa tips på gagballs

Att stoppa en boll i munnen gör det svårt att stöna och skrika så mycket som välbehaget vill, något som kan vara väldigt upphetsande. Vilken gagball tror du ni skulle få mest njutning av?

Gagtraining

gagball träning

Skaffa den här >

Zado Läder

gagball mask vuxenleksak

Skaffa den här >

Pulp Fiction

gagball party

Skaffa den här >

Bli utsatt och underlägsen

Att känna sig utsatt och underlägsen är för många en dröm när det kommer till sex. Att bli totalt styrd av sin partner och inte ha något att säga till om finner mången exceptionellt upphetsande. En gagball kan hjälpa till att framkalla den underlägsna känslan som efterfrågas. Har ni experimenterat med att låta varandra ha kontrollen och den dominanta rollen? Att vara överlägsen respektive underlägsen kan göras på många sätt där gagballs kanske inte är första steget att gå på när ni söker efter rätt stämning. Är ni mer erfarna och vill ta ännu ett steg i på BDSM området tycker vi att en gagball är väl värd att testa.

Att ge sin partner smisk och pisk kan resultera i höga skrik och stön. Att sätta in en gagball i munnen gör att det inte går att skrika lite mycket. Kort sagt så kan vuxenleksaken ses som en ljuddämpare för högljutt sex, perfekt när grannen klagat eller hur? Att denna “ljuddämpare” kan ge lite dregel bör inte vara något ni kommer bli avtända av, snarare tvärsom.

Om din partner gillar att suga på fingrar och hela tiden ha något i munnen så är det stor chans att personen även gillar gagballs.

 

Börja med små gagballs

Det tar ett tag innan ni kommer uppnå den fulla njutning med hjälp av olika gagballs. Med det vill vi säga att ni ska ge det gott om tid och inte sluta direkt för att bollen är lite oskön. För er som inte är vana kan det känns väldigt lustigt de första gångerna och då är det också svårt att slappna av och njuta i fulla i drag. Efter ett tag så kommer ni lära er slappna av bättre och då kommer även vuxenleksaken till sin fulla rätt.

Om ni ska skaffa en gagball för första gången bör ni inte välja den största munbollen som finns att få tag på. Vi påstår inte att det absolut minsta är det bästa valet, den kan absolut bli lite väl liten, men hellre det än för stor. Den stora gagbollen kan ge kväljningar vilket även gör att många väljer att skaffa sin gagball i en fysisk butik där de kan prova ut rätt storlek. Alla har dock inte möjlighet, eller vill inte, handla i en fysisk sexbutik och då får ni helt enkelt försöka avgöra med hjälp av bilderna vilken storlek som ni tror passar er bäst.

Kolla in produkten “Ball Gag Training System” som är ett utmärkt alternativ för er som vill testa den här sortens vuxenleksaker. I det paketet ingår 3 olika gagballs som är indelade i small, medium och large. Priset är även det riktigt bra på 249 kronor men kvalitén kanske inte är den bästa som ni förstår.

Frågor och svar om gagball

Frågeställning: Jag vill testa ut en lagom storlek på gagball med något jag har hemma, hur stor brukar de vara?

  • En normalstor gagball är ungefär 4 centimeter i diameter. Ett tips är att skära till en frukt så att den får ungefär 4 centimeter för att sedan känna efter om den känns okej att ha i munnen en längre tid.

Frågeställning: Det låter helt klart intressant med att ha en boll i munnen under sex, hur mycket får jag ge för en produkt av okej kvalité?

  • De flesta bollar ligger runt 200 kronor för att bli dyrare om du vill ha en rem av läder eller annat lite dyrare material.

Frågeställning: Spelar det någon roll vilket material det är på en gagball?

  • Är du nybörjare rekommenderar vi att du börjar med ett mjukt material på din gagball, som gummi. Att satsa på en modell i glas kan förstärka känslan av underlägsenhet men kanske inte det optimala valet att börja med.

Gå fram varsamt

Okej ni har bestämt er för att prova att blanda in en gagball när ni har sex? Det viktiga är som vi redan vart inne på att börja lugnt, och inte för stort. Att sätta in bollen i munnen på egen hand är verkligen att rekommendera. Du får du en uppfattning om vilken storlek som är bra för just dig.

Åter igen, det första tipset du ser uppe vid de olika “gagbollarna” bör vara ett självklart val för alla förstagångsanvändare. Absolut inte den bästa kvalitén men de är heller inte allt för dåliga. När ni vet vilken storlek som passar bäst är det bara att klippa till på en bättre variant av gagball. Lycka till och hoppas den här sidan har hjälpt till en aning.


För er som gillar lite hårdare tag men ännu inte provat electrosex har väl inte missat den sidan? Där kan ni läsa mer om vad electrosex är för något och få tips på våra favoritprodukter.