Fördröjningsspray

Fördröjningsspray

Om du tycker att det är jobbigt att komma för tidigt är en fördröjningsspray svaret på dina problem. Att komma precis när ni kommit igång är många gånger inte alls kul, det är ju då ni aldrig vill sluta utan det enda som finns i era tankar är att älska för evigt, inte i några minuter. En enkel spray som du sprayar på ollonet gör att dina sexakter kan vara bra mycket längre än om du inte har någon fördröjningsspray.

Det gör sprayen

Det är olika ingredienser i olika fördröjningsspray men en sak har de gemensamt och det är att de har en bedövande effekt. Genom att minska känslighet i dina erogena zoner så säger det sig självt att du kommer kunna hålla ut längre innan du kommer.

Längre uthållighet är många gånger detsamma som ett längre och skönare sexliv. Att komma precis när ni börjar “bli varma” är för många ett stort problem. En fördröjningsspray kan hjälpa dig bli mer uthållig så ni kan ha mer sex som säkerligen kommer leda till att ni kommer närmare varandra.

Prisklassen för en fördröjningsspray

Det fina och “magiska” med vuxenleksaker är att du ofta får väldigt mycket njutning för lite pengar. Det kanske gäller i allra högsta grad när det kommer till fördröjningsspray. Du hittar mängder av alika sprayer som kommer fördröja din utlösning för under 100 kronor. Jag är övertygad du kommer tycka att det var en av dina absolut mest välinvesterade hundringar om du finner att sprayen kommer hjälpa dig bara det minsta. Olika leksaker fungerar olika bra från person till person så att säga till 100% att du kommer bli uthållig som stålmannen vore fel.

Vill du ha en större sprayflaska betalar du uppåt 200 kronor. Om du inte gillar spray så finns det även fördröjnings-gel som har samma effekt som spray fast det är i gel form då.

Tid att spraya på

När ska du då ta och spraya på din fördröjningsspray? De här produkterna verkar snabbt så det räcker att du sprayar precis innan det är dags för en härlig stund tillsamman. Om du eller din partner tycker det är avtändande att ta fram sprayen under förspelet så fungerar det också att du går iväg för att förberedda ett tag innan samlaget.

Prova dig fram likt du gör med alla vuxenleksaker. Övning ger färdighet och det gäller det mesta här i livet. Efter du använt fördröjningsspray en tid så kommer ni få in rutinen och det kommer kännas som en naturlig del, som inte kommer störa det minsta.

Frågor och svar om fördröjningsspray

Frågeställning: Kan fördröjningssprayer ge några bieffekter om jag använder de under lång tid?

  • Att bedöva känsliga områden som penisen nases inte vara någon fara om du gör det då och då. Om du älskar din fördröjningsspray och vill använda den varje dag så rekommenderas det att du rådfrågar din läkare för att komma fram vad som är en lagom dos för dig.

Frågeställning: Kan jag lita på innehållet i sprayerna?

  • Likt de flesta branscher så finns det bra och mindre bra produkter även inom produktkategorin vuxenleksaker. Ett tips är att du väljer en fördröjningsspray från ett välkänt märke så minimerar du risken att få en dålig produkt. De stora kända märkena är rädda om sitt rykte och börjar de komma fram att de skulle ha produkter av låg kvalité så kommer de slå hårt mot deras framtida försäljning, något de såklart absolut inte vill ska hända.

Frågeställning: Hur mycket behöver jag spraya på av min fördröjningsspray?

  • Det är olika från produkt till produkt. Till en början är det bara att följa det som står på sprayflaskan och om du önskar en kraftigare effekt är det bara att prova att spraya lite mer tills du känner dig nöjd.

Hoppas att fördröjningsspray kommer göra att du upplever ett härligare men framförallt längre sexliv. Ha det så skönt!

Har ni provat att spela spel som får erotiken att flöda? Minst sagt effektivt för en härligt stund så kolla in sidan där vi skriver om erotiska spel.