Strap on

Strap on

Är du tjejen som vill låta din pojkvän få igen för alla gånger han har satt på dig i anus? Då är strap-on det idealiska valet när du ska välja vuxenleksaker. Det är en dildo som sitter fast i ett bälte som fästs vid din midja. Strap-ons är också ett oerhört vanligt val för lesbiska par som vill sätta guldkant på sitt sexliv. När två tjejer använder den här vuxenleksaken så kallas det för pegging, så att du vet vad det betyder.

Att välja rätt sele att fästa dildon i kan vara en utmaning så satsa på en lite dyrare strap-on. Dessa selar brukar kunna gå att justera bra och dessutom ge en bra stabilitet, vilket du är ute efter för bästa möjliga kontroll.

Dildos med sele eller band

Ni som har funderingar på att äntligen prova strap-on kommer inte bli besvikna. Är ni osäker på vilka dildos och selar som är bra, kolla in inviterna här, de är utvalda med omsorg för att ge er bästa möjliga njutning. Vilken set tror du ni kommer få mest glädje av?

Dominera din partner

Att ha kontrollen och dominera samt att tappa kontrollen och få bli dominerad tycker många kan vara väldigt upphetsande. Om du är tjej och vill dominera din kille så är sexleksaker som strap-ons perfekt för att utföra din dominans. Tjejer som tagit steget att överraska sin kille med det här experimentet är alla överens, vilken otroligt häftig upplevelse! Inte minst när de ser sina killar stöna till när de skjuter i dildon i hans anus. Det är dock långt ifrån alla killar som gillar att få något uppkört i anus så ta reda på det innan du kommer med din lilla överraskning.

Det är dock skillnad på att dominera på ett härligt och njutningsfullt sätt och att plåga sin partner. Därför är det viktiga att ni tänker till vad leksaken ska användas till och välja rätt produkt.

Välj rätt dildostorlek

Vad ska ni använda er strap on till? Är det för att penetrera vaginan, anus eller på något annat sätt? Om det är en tjej som ska penetrera sin killes anus så är det inte klokt att välja lika stor storlek som om ni är två tjejer som ska använda vuxenleksakerna mest vaginalt. Visst kan det vara för härligt med “lite för stort” om ni är väldigt upphetsade men det kan även slå helt fel om dildostorleken som ni valt helt enkelt inte kommer in. En höjdarprodukt för alla tjejer som vill låta killen få känna på vuxenleksakens magi är att välja “Delight” (se tipsen högre upp på sidan). Den är av bra storlek och hög kvalité, perfekt för ändamålet som sagt.

Selarna och banden är av varierande kvalité så försök skaffa dig en uppfattning på hur pass skön selen på det intressanta produkten är. Det kan du göra genom att kolla på bilderna och läsa produktbeskrivning där det bör stå vilket material selarna är i. Vi tycker det är väldigt viktigt att skaffa en riktigt skön strap-on som sitter åt rejält. Någon gång när plånboken ville snåla in så blev slutresultatet att en riktigt dålig strap-on kom på posten. Den produkten blev trots att den var billig rätt så dyr per gång eftersom den åkte i soptunnan efter första provturen.

Vi förespråkar att försöka satsa på de vuxenleksaker som håller hög kvalite, och det är tyvärr också så att de kostar mer än de billigare. Njutning och tillfredsställelse är en så stor del av livet så det är ett område det inte är värt att snåla in på, eller vad tycker ni? Visst är en sexleksak bättre än ingen alls men ett gott råd är att satsa på kvalité och inte kvantitet, slutpriset blir trots allt många gånger dyrare när ni väljer det billigare alternativet av strap-ons.

Frågor och svar om strap-on

Frågeställning: Är dessa vuxenleksaker endast för tjejer eller kan även killar använda de?

  • Strap-on är leksaken som alla kan använda, även fast det är till största majoriteten tjejer som använder den. Är du kille och vill skaffa en strap-on kan det vara idé att välja en dildo med hål i så att du kan ha penis där.

Frågeställning: Vad är det vanligaste misstaget vi kan göra med strap-on?

  • Det är att gå på för hårt i början innan ni har fått en bra uppfattning vad som är skönt. Till skillnad från en penis så finns det ingen känsla i själva dildon och det kan göra att det är lätt att trycka på för hårt så din partner får ont, och i vissa fall börjar att blöda.

Frågeställning: Vi vill ha en strap-on med vibration, finns det att få tag på i Sverige?

  • Ja det gör det då flertalet strap-on har vibrerande effekt för högre njutningsgrad. Kolla in tipset “delight” högst upp på sidan, den vibrerar.

Att strap-on leksaker kan ge en härlig dominerade känsla vet ni som experimentera med sådana produkter. Om det är just den dominerade delen ni tänder på så kanske sidan om stora dildos kan vara värt ett besök? Riktiga monster dildos som passar bra att reta sin partner med. De fungerar även utmärkt att använda helt på egen hand, för dig som vill bli väl uppfylld.

Vill du läsa mer om strap-on kan du göra det på strap-on.nu.