Clone a pussy

Clone a pussy

Likt killarna kan göra en exakt kopia av deras “Willy” så har även clone a pussy börjat säljas i Sverige. Som du listar ut så är så fungerar den som så att slutresultatet blir en kopia av det kvinnliga könsorganet “pussy”. En sådan här avgjutning har dock ingen funktion mer än att ens partner kan ta upp kopian och fantisera. När killarna gör sin version så kan dildon användas som vilken annan dildo som helst, men den här vaginan går alltså inte att penetrera.

Hur gör du en clona a pussy då? Ja det är väldigt enkelt och tar inte alls måna minuter. Först blandar du formpulvret med lite vatten för att sedan applicera på vaginan, Efter en stund så stelnar formen och då tar du bort den från din vagina och fyller upp formen med det gummi som följer med. Nu är det bara att vänta 12 timmar eller så och vips har du gjort en clone a pussy.

Alternativ att välja på

Tyvärr så finns det inte så många olika clone a pussy att välja på. Som du ser här nedan så finns de i både mörkt och ljust men sedan är det inte så mycket mer att hurra för. Klicka på de olika butikerna för att se vart du kan köpa det kit för billigaste pris.

Använd en klonad vagina

Just ja det var användning av produkten ja. Vad ska jag ha en klonad vagina till om jag inte kan använda den kanske du undrar? Bra poäng där men du kan använda den till fantasi och lätt beröring, men inte till att penetrera. Om du är din tjej inte kan träffas på ett tag så kommer du i vilket fall inte glömma hur hennes vagina ser ut.

Många som köper en clone a pussy gör det med glimten i ögat. De vill överraska sin partner och samtidigt locka fram ett njutningsfullt skratt.

Om du vill ha en lösvagina att penetrera så kolla sidan med alla så kallade lösvaginor och fleshlights. De fins också i olika utföranden men om ni vill göra din tjejs vagina som fleshlight så kommer den historian kosta betydligt mer än de cirka 300 kronorna som en clone a pussy kostar.