Clone a Willy

Clone a Willy

En så kallad Clone a Willy är en penisavgjutning som resulterar i en exakt kopia av din penis. Att klona sin penis är förutom en rolig grej även en utmärkt present att ge till sin partner. Har ni ett distansförhållande och hon/han är sugen väldigt ofta är det i det närmaste ett måste att skaffa ett kit clone a Willy. Ge bort den bästa dildon som finns, din alldeles egna!

Nu finns det dessutom mängder av olika alternativ när du ska göra en Clone a Willy dildo. Den klassiska är i gummi och är den som rekommenderas om den ska “brukas”. Om du vill välja en något skojigare modell så kanske choklad eller stearinljus låter passade? Kolla in förslaget här för att komma till några olika exempel på “Willys”. Vilken tror du kommer att uppskattas mest?

Olika alternativ på Willys

Clone a Willy finns som sagt olika sorts material och här får du tips på några du kan välja bland. Ska du ge dildon i seriöst syfte satsa på den klassiska eller den rosa. Vill du ge den i ett mer skämtsamt tillfälle passar stearinljus eller choklad bättre.

Maximal njutning för din partner

Vem tror du din partner tänker på när hon eller han vill ha en skön stund med en dildo? Hoppas att det är du som är i tankarna och vad passar då bättre än om dildon är en kopia på just din penis. Känslan att trycka in kommer att påminna om dig och det är därför som vuxenleksaken Clone-a-Willy fått så varmt mottagande och är så eftertraktad som produkten faktiskt är.

Men kommer min partner inte tröttna på mig (min) då? Nej det är tvärsom skulle jag vilja påstå då en Clone a Wille i gummi eller det material som du nä väljer aldrig kan jämföras med de “real thing”. Att ligga och fantisera och använda kopian på din penis kommer göra din partner i det närmaste besatt när det är dags att få den riktiga versionen, du.

Dubbelpenetrering med Willy

Många tjejer har en våt dröm att bli taget i bägge hålen samtidigt, om hon gillar analsex. För många stannar denna fantasi just som en fantasi då inte många par väljer att ta steget och göra verklighet av den här fantasin, eller andra fantasier där fler är inblandade. Och det med rätta då en tredje sexpartner lätt kan få ett bra förhållande att fallera. Det kan med andra ord vara dumt att chansa, jaja ni bestämmer och känner själva vad just ni klarar av.

Sexleksaker är det dock ingen som bör bli avundsjuk på eller innebära någon fara för ert förhållande. Låt fantasin bli till verklighet till en vis grad och vad passar bättre att penetrera analhålet med än en till du? Jag vet många tjejer som blir otroligt upphetsade av det här och om hon är det minsta sugen så är det verkligen ingen idé att skjuta upp det. Skaffa en Clone a Willy nu, den vuxenleksaken är så mycket mer än “bara en dildo”.

Ett till tips är att låta henne (eller honom) att penetrera sig själv med Willy medans hon suger av dig. Det kan göra henne helt galen kan jag lova! Jag kan inte säga det tillräckligt, den här leksaken bör alla äga som njuter och har kul tillsammans med hjälp av vuxenleksaker.

Clone a Willy för jättestora

Om du har en penis som är väldigt mycket större än det genomsnittliga snittet för en penis kan det vara en idé att köpa till extra gummipulver till Clone a Willy. Lägg betoning på väldigt mycket större då de flesta kit gott och väl räcker för att avgjuta en penis. Även om den är ett antal centimeter större än snittet.

Här kan du köpa extra gummi till Clone a Willy >

Frågor och svar om Willy dildo

Frågeställning: Är det inte svårt att göra en egen Clone a Willy?

  • Nej det är faktiskt inte alls svårt då det ska följa med tydliga instruktioner hur du ska göra för ett lyckat resultat. Är du trots allt osäker ka du vända dig till den butik du köpa produkten för att få ytterliga råd och tips på hur du ska lyckas.

Frågeställning: Är det något speciellt jag behöver tänka på?

  • Det du behöver tänka på är vilket material du vill ha och att du måste ha erektion när du ska göra den. I övrigt så kommer det gå hur lätt som helst, testa själv så ser du.

Frågeställning: Jag vill ha en Willymodell som är så lika en vanlig dildo som möjligt, vilken ska jag välja?

  • Då ska du ta den klassiska i gummi då den Clone a Willy är mest lik en riktig penis, både till känsla och färg.

Äger du ännu ingen Clone a Willy hoppas jag att denna sidan fick dig att vilja skaffa en sådan vuxenleksak. Du kommer inte ångra dig tror jag.