Rengöring

Rengöring av vuxenleksaker

Att rengöra vuxenleksakerna hör väl inte till den roligaste biten men det kommer förgylla nästa tillfälle det är dags att plocka fram de erotiska leksakerna. Att slippa åka på infektioner och på annat sätt få irriterad hud gör att rengöringsprodukter är värda sitt pris många gånger om.

Visst kan du välja att rengöra din leksaker med tvål och vatten. Vill du vara säker på att alla bakterier försvinner så rekommenderas det att du skaffar ett antibakteriellt medel som gör att dina vuxenleksaker känns nya, gång efter gång. Olika produkter kräver olika skötselråd så följ vad som står beskrivning som ska följa med.

Spray och gel för renhet

Det finns många medel för att rengöra vuxenleksaker. De som skiljer de åt är oftast namnet då alla har en en och samma målsättning, att döda bakterier och hålla din produkter i ett så fräscht skick som möjligt. Här kommer tips på några rengöringsmedel.

Inte bara rengöring

Att hålla produkterna rena kommer ge er en fräschare upplevelse nästa gång de ska plockas fram och användas för en härlig stund. Det är dock inte bara renhet de kan ge utan de kan även göra så att materialet i vuxenleksakerna håller sig som nytt under en längre tid. Kolla vilket material dina produkter är gjorda av och kolla sedan efter en rengöringsmedel som passar extra bra till just det materialet. Oftast är det mjuka material som jelly eller gummi som behöver mest underhålla för att få en så lång livslängd som möjligt.

Du kan använda ett silikonbaserat glidmedel för mjuka material medans det rekommenderas att använda sig av talk till vuxenleksaker med material som ska efterlikna hud, som en lösvagina eller en sexdocka.

Förvara vuxenleksakerna

Damm och annan smuts hör inte hemma på leksaker som är avsedda att vara på intima ställen eller vad tycker du? Du motverkar att dina prylar bli gamla och sunkiga genom att förvara de på ett så bra sätt som möjligt. Ett bra sätt är att spara kartongen de först kom i. En annan idé kan vara att alltid lägga ner de i en separat plastpåse efter användning.

Det är mycket som vuxenleksakerna ska skyddas mot som till exempel smuts, värme och fukt.

Ta ur batterier innan rengöring

Om vuxenleksakerna vibrerar så är det säkert batterier som gör detta möjligt. Att batterier och vatten inte hör ihop vet du säkert och därför är det viktigt att plocka ur dessa innan du tvättar och smörjer in produkterna.

Se till så vuxenleksakerna torkar ordentligt innan du sätter tillbaks batterierna. Att plocka ur batterierna är även rekommenderat om du nu inte skulle tvätta dina leksaker eftersom de kan läcka och skada leksaken om du inte använder den på ett tag.

Frågor och svar om rengöring av vuxenleksaker

Frågeställning: Exakt hur rengör min vuxenleksak?

  • En bra början är att ta helt vanligt vatten i en lagom varm temperatur. Efter du sköljt så tar du en trasa och torskar av den innan du sprayar på rengöringsmedlet du eventuellt skaffat samtidigt du slog till på din leksak.

Frågeställning: Hur mycket av bakterierna dödar ett effektiv rengöringsmedel?

  • Många väljer att skriva något i stil med 99,8% eftersom det bli ett herrans liv om det nu mot alla odds skulle vara en bakterie kvar. En sak är dock säkert du kommer betydligt närmare total renhet än om du inte skulle använt ett speciellt medel.

Frågeställning: Vad kostar en flaska rengöringsmedel till vuxenleksaker?

  • Priset för en flaska landar runt 100 kronor lite beroende på storlek och märke. Beroende på hur mycket du sprayar så räcker den i regel väldigt länge så om du slår ut priset per gång dina vuxenleksaker blir i topptrim så är den summan högst blygsam.

Ta hand om dina erotiska produkter så blir även dina stunder med leksakerna ännu fräschare. Fräschhet ger en bättre erotisk helhetsupplevelse så vi rekommenderar du investerar den knappa hundring som en flaska kostar för att hålla vuxenleksakerna bästa möjliga skick.