Electrosex

Electrosex

Är du intresserad av att få bättre kunskap om electrosex? För de flesta personer så hör inte elektricitet och genital delar ihop, till alldeles nyss då allt fler har börjat bli nyfikna på electrosex. Den mänskliga kroppen innehåller en stor del vatten som är en perfekt ledade för elektricitet.

Du har säkert hört någon säga att el är farligt och kan till och med döda oss. Allt är en fråga om mängd och om du har en lagom mängd, som i de vuxenleksaker som finns inom området, så är det ett säkert och ofarligt sätt att njuta på när du vill hetta till sexet lite extra.

Säkra tips till electronybörjare

Är ni nybörjare på området electrosex så är det här några säkra tips på produkter ni kan börja med. Vill ni börja lugnt så är handskarna du kan smeka din partner med en höjdare för att se om ni gillar det eller inte. Lycka till oavsett vad ni väljer!

Multi-Probe

electrosex dildo

Skaffa den här >

Deluxe Shock

electrosex låda vuxenleksaker

Skaffa den här >

Magic Gloves

handskar elektrosex

Skaffa den här >

Elektroklämma

electrosex klämma

Skaffa den här >

Elektricitet ger spänning

Om vi lyssnar på namnet electrosex så låter det hiskligt spännande eller hur? Att stimulera könsorgan och andra erogena zoner med elektrisk ström ger en pirrande känsla som du aldrig känt förut. Börja med de lägre inställningarna och känn dig fram sakna med säkert. I början kommer det knappt att kännas, på de låga nivåerna alltså, för att sedan bli till mer fastade och mer stickliknade känslor när du väljer att öka elektriciteten ännu mer.

Föreställ dig hur det känns när någon retar och kittlar dig, gillar du det? En mild vibration av elektricitet kommer göra detta kittlande till en sensation kan vi garantera.

Om du väljer att dra på maximal effekt på dina vuxenleksaker för electrosex så kommer du uppleva starka stickningar och lätt sting. Stimuleringen kommer att kännas ännu fastare och kan till och med resultera i att dina muskler drar ihop sig.

Electrosex handlar inte om smärta

Om du tror att produkterna inom kategorin elektrosex är till för att frambringa smärta är du fel ute. Visst kan en viss smärta uppkomma i och med att musklerna drar ihop sig, men det är inte det som är huvudpoängen när du använder vuxenleksakerna. Att ha sex med hjälp av en elektrisk spänning ger som nämnt stickningar och välbehag. Gillar du det inte och upplever det som smärtsamt ska du självfallet inte fortsätta med electrosex.

De flesta personer jag träffat som varit intresserade att veta mer om electrosex har varit helt ovetande om hur det eventuellt skulle kännas. Visst har vi alla någon gång fått en elektrisk stöt och har olika erfarenheter av hur det kändes. Känslan av att få en lätt stöt på könsorganet är det dock svårt att beskriva känslan av då den helt enkelt behöver upplevas för att förstå. Vi kan säga att de flesta som gett sex och elektricitet en gång har gett det flera chanser att visa sin effekt på tillfredsställelsen. Men ni skriver ju att i princip alla vuxenleksaker är otroligt sköna tänker du nu? Ja det är korrekt men det är för att vi älskar leksaker som hjälper till att hetta upp sexlivet. Små och relativt billiga produkter ger så mycket tillbaks, det är svårt att hitta sådana prylar som betalar så mycket tillbaks i ren njutning.

Använd inte dessa vuxenleksaker om

Det första som personer bruka fråga är om det finns några faror med att ge sig in på electorsex. Om du inte har några problem så anses det vara ofarligt och du kan på ett säkert sätt avnjuta sexmetoden i ditt eget hem. Det finns dock några försiktighetsåtgärder du ska tänka på och dessa är;

– Använd inte electrosexprodukter om du har hjärtproblem eller en pacemaker.

– Använd inte electrostimulering under en graviditet.

– Använd inte ovanför midjan utan håll er till könsorgan.

– Använd inte vuxenleksaker laddade med elektricitet om du känner dig trött, undernärd eller inte känner dig helt frisk på annat sätt.

– Använd inte elektricitet på ställen där huden är irriterad som till exempel vid ett sår.

– Använd ett vattenbaserat glidmedel eller elektriskt ledande gel för att öka känsligheten. Vatten leder ström bra som sagt.

– Läs instruktionerna för respektive vuxenleksak som säljs som electrosexleksak.

Rengör dina electroleksaker

Det är inga problem alls att rengöra dina electrosex vuxenleksaker, bara du stänger av dom innan. Använd samma rengöringsmedel som du gör med dina andra leksaker så blir det bra. Många väljer att tvätta produkterna med vanligt vatten och vatten medans andra vill ha ett antibakteriellt medel för maximal hygien. Om du använder vuxenleksakerna med olika personer är det viktiga att göra rent dem helt och hållet med bakteriedödande och så vidare eller vad tycker du?

Se till att torska dina grejer ordentligt och se till att allt vatten har torskat och runnit ut tills du använder de nästa gång.

Frågor och svar om electrosex

Frågeställning: Hur länge räcker elektriciteten innan jag behöver ladda elektrosex-produkterna?

  • Det är högst specifikt för olika produkter och det kan vara allt från någon timme upp till runt 6 timmar, och i enstaka fall ännu längre. Du laddar enkelt dina vuxenleksaker för electrosex via en USB-kabel.

Frågeställning: Vi vill ha ett set som ger oss hela rubbet så att säga, har ni tips på ett sådant paket?

  • Självklart har vi det då vuxenleksakerna.se är Sveriges största sida att tipsa om bra vuxenleksaker. Skaffa en låda som heter Fetish Fantasy så kommer du och din partner komma igång med detta härliga sätt att ha sex på så bra som möjligt. Kostar en slant (1795 kr) men det är värt varenda krona kan vi lova! Blir du besviken får du gärna skicka in och berätta vad du inte gilla till oss.

Frågeställning: Det låter väldigt dyrt att skaffa prylar för elektrosex, hur mycket kan vi testa för som billigast?

  • Visst är vuxenleksakerna med elektricitet lite dyrare men det finns mildare produkter som ni kan testa för att se om det är någonting för er. Dessa kan ni skaffa för under 200 kronor, kolla runt på butikerna som har produkterna som vi tipsar om högst upp på sidan.
Electrosex är ett område som nyss blivit känt och vi är övertygade att denna metod att ha sex på kommer vinna allt mer utrymme i framtiden. Är ni ett par som älskar att prova nya grejer för att ta ert sex till nya nivåer är det ingen tvekan vad ni ska prova, elektrosex! Hoppas ni kommer älska det lika mycket som vi gör, lycka till.

Att de lite mer udda vuxenleksakerna kan göra underverk för sexet är ett påstående mer än en fråga. Har ni testat bröstklämmor någon gång? Om inte så rekommenderas vi att du läser mer om bröstklämmor på sidan med samma namn. Små klämmor som kan ge en ny dimension av tillfredsställelse.