Magic wand

Magic Wand

Produkten Magic Wand utvecklades på 70-talet och var först avsedd att fungera som ett redskap för att massera. Det dröjde dock inte alls lång tid innan den här massageapparaten började användas för att bland annat stimulera klitoris. Idag finns det ett antal olika magic wand som du kan välja på för att skapa magi som faller ut i starka orgasmer.

Innan du börjar att använda den här vuxenleksaken på dina mer intima delar så rekommenderar vi att du börjar lite försiktigt med mindre känsliga ställen, speciellt om du väljer den starka modellen som heter Lelo Smart Wand. Den här leksaken utstrålar kvalité och är en testvinnare för sin stiliga design. Den har minst sagt gjort sig förtjänt av sin vinst!

Vibrator som ger magic 

Visst är det magic som alla vuxenleksaker förväntas ge? Vissa mer och andra mindre, vi kan garantera att produkten Wand kommer distribuera massor av magi som förhoppningsvis infinner sig i hela din kropp tack vara de härliga orgasmerna du har att vänta. Lite dyrare än andra vuxenleksaker, men då får du också kvalité och njutning som du sällan skådat innan.

Modellen Lelo smart i Sverige

Det är en modell av Magic Wand som sticker ut lite mer än andra och den kommer från Lelo och heter Smart Wand. Söker du bästa möjliga Wand är det denna du ska satsa på! Det är bara för dig att sätta den på laddning för att sedan avnjuta en stund på upp till 2 timmar som du sent kommer att glömma. Det kommer inte ta lång tid innan du förstår varför de har valt att kalla den “Magic”. Väldigt få personer som slagit till på en Magic Wand från Lelo säger att de blivit missnöjda, jag vet inte en enda personen av de 5-6 personerna jag vet har tagit deras njutning till en ny nivå tack vara den här vuxenleksaken.

Vill du leka med produkten i vatten är det inget problem då den är helt vattentätt.

Ljudnivån från den här sortens vuxenleksaker kan anses vara skapligt högljutt eftersom produkterna jobbar på höga varv. Den kanske inte du tar fram lite i smyg när din kille har somnat men vi tycker trots allt att ljudet på “Smart” är helt okej med tanke på vilka styrkor du kan nå om du väljer att köra på något av de högsta varven.

Du kan faktiskt använda den här produkten för att massera vilka muskler som helst.

CE-märkning ger trygghet

Vissa modeller av Magic Wand har endast haft som avsikt att sälja på den Amerikanska och Asiatiska marknaden, som till exempel Hitachi. Dessa marknader har andra säkerhetskrav än de vi har här i Europa och även en annan volt i sina eluttag. På grund av olikheterna har det blivit svårt att få en såhär pass kraftig vuxenleksak godkänt och CE-märkt här i Europa. Väljer du modellen som vi pratar oss varma för, Smart Wand, så är den alltså både CE-märkt och helt anpassad för våra Svenska eluttag på 230 volt.

Om du fastnar för Lelos modell kan du välja på ett antal olika storlekar och på färgerna svart, vit eller lila. Vill bara säga att personligen så älskar jag den lila färgen, kolla in den! Måtten mäter 30 centimeter på längden och knoppen har en diameter på 8 centimeter.

Efterfrågar du en billigare variant ska du kolla in “Fairy Wand Massager” som kostar ungefär hälften av vår favoritmodell, Smart Wands. Oavsett vilken ditt val faller på så glöm inte att börja försiktigt då de här vuxenleksakerna är väldigt kraftfull och kan lät bli lite för hårda om du inte känner dig fram.

Kraften i Wand sitter i handtaget

I handtaget på Magic Wand så sitter en relativt stark motor som kan varva med en hastighet av väldigt många varv i minuten. Det är precis som det låter väldigt mycket och när vibrationerna från handtaget rör sig ut till knoppen så blir de extremt djupa. Andra produkter som vibrerar avger oftast vibrationerna direkt från det ställe du har mot huden. Så är alltså inte fallet med Magic Wand och är förklaringen till att den blivit en lyxig vuxenleksak som anses vara mycket exklusiv. Det återspeglas också i prisbilden som ligger på strax över 1000 kronor för de bästa modellerna.

Knoppen på produkten Smart Wnad är tillverkad i Silikon och är lagom mjuk för att ge dig största möjliga välbehag. Den går också väldigt lätt att plocka bort och rengöra efter användning.

Frågor och svar om Magic Wands

Frågeställning: Fungerar Magic Wand att stoppa in i vaginan eller är det mening att “bara” stimulera klitoris?

  • Det är mening som en sorts klitorisvibrator men självklart kan du göra vad du än behagar med produkten. Ta det lugnt och känn dig för så kommer du uppnå extremt välbehag skulle vi tippa på.

Frågeställning: Vilka mått är det på modellen Smart Wand och hur många lägen har den?

  • Den totala längden är 30 centimeter där knoppen har en diameter på 8 centimeter. Söker du efter andra storlekar så är det bara att kolla in informationen om den tilltänkta kandidaten. Just Smart Wand har 8 olika styrkor att välja att få vibrationer från.

Frågeställning: Jag gillar att ha med mina vuxenleksaker på semestern! Hur mycket väger den här härliga leksaken?

  • Det är väl helt självklart du ska ta med så mycket vuxenleksaker du bara kan på semestern, den är ju till för att avnjutas! “Magics”väger runt 500 gram, vissa något mindre och vissa något mer.

Om Magic Wand är en väldigt kraftfull och högljudd vibrator så är en fingervibrator sena motsatsen. Kolla in sidan med dessa smidiga vibratorer som du har på fingret om du inte redan läst där. Utbudet på vuxenleksaker är enormt och är det något som du känner inte passar dig finns det alltid gått om alternativ.