Present

Vuxenleksaker som present

Visst är vuxenleksaker kanske en av de absolut bästa presenterna att ge till en nyfiken pojkvän eller flickvän. Om ni har pratat lite lätt om leksaker som kan förgylla ert sexliv är det ett perfekt tillfälle att slå slag i saken när du söker present till din käresta. Det kan vara till årsdagen, födelsedagen eller som julklapp. Ibland så behövs det såklart inte något speciellt tillfälle för att överraska med en het present.

Att ge bort ett par sexiga trosor är fint, dock inte så spännande. Att ge bort en presentbox med erotiska vuxenleksaker är desto mer spännande och överraskande kan vi garantera. Vilken present väljer du att ge bort?

Presentboxar med spänning

DU kan såklart välja att ge bort precis allt du kan läsa om på hela sidan. Vill du göra det enkelt och speciellt om ni är nybörjare med att använda vuxenleksaker är det en presentbox du ska satsa på. Här kommer våra förslag på riktigt sköna boxar fullproppade med erotiska leksaker för er.

Experimentera

När det kommer till att skaffa erotiska leksaker i present till ens partner så gäller det att våga tänka nytt. Om ni aldrig testat vuxenleksaker förut så är det såklart bara att välja vad som helst. Om ni däremot är vana så kanske inte ännu en dildo är den perfekta presenten. Då kan en nyhet som en dildo med elektriska stötar mer vara melodin att dansa efter, visst låter det mer spännande?

Skaffa något nytt inom vuxenleksaksvärlden som ni aldrig testat förut. En perfekt present som innehåller både njutning, spänning och ger ett härligt pirr i magen.

Massage en favoritpresent

Vem vill inte ha en härlig och erotisk massage? Nej just det inte så värst många skulle tacka nej till en massage och därför passar produkter som förgyller massagen perfekt att ge bort som gåva. Det kan vara en ny fräsch massageolja eller varför inte ett massageljus med en härlig doft. Även böcker om massage är populärt att ge som present, vem vet kanske han eller hon lär sig något nytt som du sedan för känna färdigheten av?

Om du brukar ge din partner en skön massage då och då är det bara att ge bort en massage med något extra. Om nu det extra innebär oralsex eller något helt annat väljer du själv.

Ännu en extremt vanlig present är att ge bort en spel som gör att erotiken kommer flöda. Kolla in den sidan för mer information och tips på några storsäljare som gör sig utmärkt inslaget i ett paket.

Frågor och svar om presenter

Frågeställning: Jag vill ha ett riktigt udda presenttips eftersom vi testad så mycket olika vuxenleksaker redan. Vad kan vi satsa på?

  • Om ni är riktigt erfarna och har provat det mesta så skulle vi rekommendera att satsa på en sexgunga som present. Om ni även har testad det är en We-Vibe ett annat förslag som gjort mängder av par väldigt belåtna.

Frågeställning: Boxarna ser intressanta ut hur mycket för jag ge för en sådan?

  • Runt 500 kronor kostar en box med vuxenleksaker. Självklart finns det både billigare och dyrare boxar.

Frågeställning: Är det något jag bör tänka på när jag ger bort en så här pass erotisk gåva?

  • Innehållet i presenten är en del och inslagning en annan. Lägg ner tid på inslagning och gör gåvan till något extra för bästa helhetsintryck. Försök att tänka erotisk när du slår in det och sätt en sexig prägel på paketet.