Rabbit dildo

Rabbit dildo

Många dildos blir det och en av de mest omtyckta är rabbit dildo. Vuxenleksaken som slog igenom med dunder och brak i och med att produkten exponerades i så många kvinnors favoritserie, Sex And The City. Vad är det som gör en rabbit så speciell då? Jo dildon stimulerar både inuti dig och utanpå dig, med andra ord så ger den dig allt en vanlig dildo ger alltså vaginal njutning. Sen ger det lilla utstickande som du kan se på bilderna, kallat kaninöron, en härlig stimulans av klitoris.

Eftersom produkten rabbit blivit en så beundrad vuxenleksak så finns den numera i en uppsjö av varianter. Klicka runt och försök bilda dig en uppfattning vilken dildo som du tror kommer ge största möjliga njutningsgrad.

Kaninöron på en härlig dildo 

Att avgöra vilken vuxenleksak som kommer ge dig flest och skönast orgasmer är inte så svårt som du tror. Gå på din första känsla när du ser bilderna på de olika rabbit dildoarna, vilken ska få behaga dina lustar?

Det ger en rabbit dig

Vi vet att det finns många andra vuxenleksaker som ger stimulans på fler än ett ställe åt gången. En rabbit dildo ger dig just dubbel stimulans genom att fungera både i dig och utanpå dig. Vissa dildoar är helt vibrerande medans andra endast vibrerar med “örat” som alltså är den lilla del som sticker ut från själva dildon.

Den klassiska modellen så är det små kulor som roterar runt inne i dildon. Konsekvensen av rotationerna gör att hela dildon roterar runt inne i din vagina och bara det är ett upplevelse alla bör få känna på någon gång i livet. Föreställ dig nu att den “levande dildon” som vi också kallar den även ger dig mer njutning, samtidigt, på klitoris. Vet inte om vi behöver beskriva mer än så får att du ska först vilken magisk känsla du kan få åtnjuta om du väljer att ge en rabbit dildo chansen att visa vilken effekt som finns laddad i den.

Många testvinnande dildoar

När det kommer till just rabbits så är det några modeller som blivit utsedda till “bäst i klassen”. Den mest kända exemplet på det måste vara dildon som heter “Jessica Ultimate Xxtra”, den hittar du uppe bland tipsen. Låter 6 olika vibrationssätt tillräckligt? Denna rabbit ger dig kanske den bästa helhetsupplevelsen om du ska prova den för allra första gången.

Ännu en testvinnare är rabbit-vibratorn som fått det smarta namnet “Fifi”. Det är även det namnet som ibland kvinnans vagina brukar kallas för så visst var det passande. Den här rabbiten har inte bara ett öra som många av de andra dildoarna har utan precis som vanliga kaniner så har den två öron. Den har en silkeslen yta och de som provad produkten vitnar om att den är väldigt mjuk och behaglig i och med att den har gjort av medicinskt silikon. En riktigt bra grej är att “Fifi” dessutom är uppladdningsbar så du inte behöver slösa massa pengar på batterier. Att just denna rabbit dildo sen är tyst är återigen ett plus. Allt det positiva har alltså mynnat ut att den blivit utsedd till bästa rabbit 2012.

Det här med att vinna i ett test ska du dock inte lägga för mycket kraft på då alla tycker olika och når sin maximala njutning från olika vuxenleksaker. Det bör i och för sig inte vara något negativt att välja en hyllad dildo då de mycket sällan är direkt dåliga, då får tidningen som utsåg produkten dåligt rykte och det vill undvika till varje pris.

Frågor och svar om rabbit dildo

Frågeställning: Jag vill ha en rabbit dildo och fastna speciellt för modellen som heter “Fifi”. Hur länge går det att njuta med den innan jag måste ladda den?

  • Ett bra val för dig som söker en rabbit med klös! På beskrivning står det 2 timmar men vi har upplevt en något kortare tid innan den börjar att slöa till sig, ungefär 90 minuter tror vi är mer realistiskt.

Frågeställning: Ärligt nu ska jag satsa på billigt, medel eller dyrt när det kommer till rabbits?

  • Vi som står bakom sajten tycker det är värt att lägga mycket på vuxenleksaker som ger bästa möjliga avkastning om vi nämner det så. I just fallet rabbit dildo så är dyrt bäst med mellannivån är helt dygliga och de ligger på runt 500-700 kronor, satsa på det om du vill hålla lite i slantarna. Skippa de billigaste dildoarna de gör inte rabbit rättvis.

Frågeställning: Varför finns det nästan bara färgglada dildos i den här kategorin?

  • En mycket bra fråga som vi själva sitter och funderar på. Har du en aning om varför så är fallet så skulle vi bli väldigt glada om du skriver några rader och berättar för oss, tack på förhand!

Hoppas information om rabbit dildo gjort dig nyfiken att testa och att den kommer ge dig många orgasmer. Den här dildon är en av väldigt många nischade modeller och dess popularitet har inte kommit för intet, tjejer älskar det här.

Gå till startsidan där du kan läsa mer om vuxenleksaker i allmänhet, vad väljer du?

Här kan du köpa en Fifi rosa till extrapris (995kr) >