Erotiska spel

Erotiska spel som sticker ut

Att spela erotiska spel kan göra underverk med lusten och alla som någon gång spelat dessa spel vet att de fungerar. Ett spel med heta och erotiska inslag är ett sällskapsnöje som undan för undan kommer höja temperaturen i rummet, och i era kroppar.

Spelplanerna och reglerna varierar en hel del så ta dig tid att läsa om var och ett av spelen innan du väljer vilket du tror du och din partner kommer få mest glädje och lust av.

Erotiska favoritspelen

Du som är ute efter ett erotiskt sällskapsspel men inte vet vad du ska satsa på gör rätt i att kolla i de fyra tipsen här extra noga. Riktiga storsäljare som givit mängder av glada spelare en oförglömlig upplevelse, både under själva spelandet och inte minst efteråt.

Spel för mer njutning

Det spelar ingen som helst roll hur bra ert sexliv är, ett erotiskt spel kan alltid ge ett spännande inslag. Spänningen och förväntan brukar vara maximal när det börjar bli dags att plocka fram spelet och inleda spelstunden tillsammans. Är det ett nytt spel så är spänning ännu högre då ingen av er vet vilka erotiska inslag som väntar er under spelets gång. Har ni aldrig spelat erotiska spel förut? Då är det inget att tveka på, det är hur kul och upphetsande som helst! Fråga vem som helst som testat att spela någon spel som ska hetsa upp och ge en pirrande känsla i kroppen. Jag tror att de som svarar att spelen är dåliga är relativt få, testa själv jag tror du inte kommer bli besviken.

De erotiska spel som vi tipsar om ovanför är alla riktiga vinnare som spelats av tusentals spelare. Det finns såklart flera spel men om ni aldrig testat förut så är vi övertygad om att något av dessa fyra tips kommer göra både dig och din partner mycket upphetsade.

Frågor och svar om erotiska spel

Frågeställning: Är det vanligt att de erotiska spelen är på engelska?

  • Att kolla vilket språk spelet är på är viktigt, speciellt om ni inte kan engelska så bra. Personlig så föredrar jag alltid spel som har en Svensk spelplan då frågeställningarna inte känns lika erotisk laddade att läsa på ett annat språk. Som sagt, kolla upp vilket språk det är.

Frågeställning: Vad är det som gör att ett spel ska få kalla sig erotiskt?

  • Den frågan är enkel att besvara. Det ska finnas erotiska inslag som förhoppningsvis kommer att hetsa upp er. Målsättning med dessa spel är att ni tillslut hamnar nakna i sängen, soffan eller vart än ni önskar ha er kärleksfulla stund.

Frågeställning: Om vi aldrig testat ett sådant här spel vilket skulle du råda oss att börja med?

  • För er som aldrig testat spela erotiska spel så skulle jag rekommendera att ni börjar med ett spel som vunnit pris för bästa spel. Det heter Monogamy och du hittar det högst upp på sidan.

Att spela dessa spel kommer ge er en upplevelse ni inte kommer glömma bort i första taget. Vilket erotiskt spel väljer ni? Hoppas ni får en spännande, men framförallt skön stund tillsammans!