Bondage rep

Bondage rep

Det finns många sätt att binda fast sin sexpartner och bondage rep är ett av de bästa. Hjälp bondage tänker du kanske nu? Det finns olika nivåer av bondage där vuxenleksaker som rep, piskor och ögonbindlar hör till den lättare sorten.

Att sitta fast och föra över kontrollen till sin partner är du inte ensam om att tända på om du nu gör det. Självklart vet vi vart du hittar de bästa repen som du kommer kunna spänna fast någon du gillar extra mycket, extra hårt med. Gillar du inte rep så kan du även välja att sätta fast med bondage tejp, minst lika effektivt om än lite dyrare i längden.

Rep och tejp som håller

Vad väljer ni rep eller tejp? Varför välja när det går att slå till på bägge. Tejp är enklare om du vill på ett snabbt och smidigt sätt binda henne eller honom medans rep håller bättre och dessutom går att återanvända gång på gång.

Lätt bondage bra början

Som vi nämnt ovan så är rep eller tejp ett perfekt förstasteg och ta när ni är sugna på att testa lätt bondage. Att vara överlägsen respektive underlägsen ger hos många en upphetsning som överträffar det mesta. Om ni bara vill binda händer eller fötter så räcker det gått och väl om ni väljer ett bondage rep som är någon meter långt. Vi kan tipsa om att hellre ta för långt än för kort då ni förmodligen vill utveckla ert “bindande” så småningom.

Att binda ett rep kan dock vara aning krångligt och vill ni att det ska gå undan att sätta fast så kanske ni ska överväga att skaffa bondage tejp istället. En höjdare är att kombinera båda två för maximalt resultat och en stark njutning.

Frågor och svar om bondage rep och tejp

Frågeställning: Varför ska vi välja dessa “speciella” rep och inte bara ett vanligt rep?

  • Visst kan ni välja ett vanligt rep men då är det risk att ni går miste om alla härliga material som de som är avsedda för bondage medför. Vår favorit är silikonrepet som du hittar högst upp på sidan, hur skönt som helst!

Frågeställning: Hur vet jag om min parter gillar den här sortens bondage?

  • Det enklaste är att fråga men vill du inte det kan du tänka efter vad han/hon gillar i sängen. Är det mest du som styr och ställer så är det stor chans att din partner gillar när du styr och ställer ännu mera genom att binda fast med ett bondage rep.

Frågeställning: Jag vill inte göra bort mig genom att inte kunna binda ordentligt, vad gör jag?

  • Du tränar helt enkelt på att binda fast något som liknar en handled eller en fotled. Övning ger färdighet och över du tillräckligt mycket så kommer det att gå som en dans på rosor när det väl är dags att binda din partner med ert nyinköpta rep.

Att ha en ska piska eller flogger (som är en sorts piska) att snärta honom eller henne med när du bundit fast är en höjdare. Kolla in sidan om piskor om du inte redan läst om vad det finns för valmöjligheter när det kommer till de vuxenleksakerna.

Om du sitter och funderar på om ni törs prova bondage rep eller inte tycker jag ni ska sluta fundera. Prova alltid och bestäm er sedan om det är något för er eller ej. Lycka till!