Vibrerande ägg

Vibrerande ägg

De som använt vibrerande ägg är en samstämd kör, äggen vibrerar otroligt skönt och ger starka orgasmer. De små äggliknande vuxenleksakerna är till för att alla tjejer som vill stimulera klitoris med hjälp av vibrationer. Jag har hört mängder av tjejer som rankar den här vuxenleksaken riktigt högt på deras topplista, om inte allra högst upp. Har du inte provat det än är det verkligen en idé att starkt överväga att göra det nu, så bra är äggen!

Ägg som levererar njutning 

Har du inte den blekaste aning om vilka produkter som är värt att satsa på när det kommer till de vibrerande äggen, testa någon av tipsen här. Våra favoriter kommer inte göra dig besviken, ha det så skönt!

Så fungerar äggen

Det allra vanligaste är att stimulera klitoris med ett vibrerande ägg. Efter ett tag så kan behandlingen av klitoris leda till att du får en väldigt stark orgasm. Många kvinnor har sagt till mig att de aldrig någonsin kommit så kraftigt som när de har använt sig av ägg som vibrerar. Självklart kan du även använda att stimulera andra områden på din kropp med vibrationerna, som inne i vaginan eller anus. Du sätter ägget där du tycker det är skönt helt enkelt.

Äggen är inte bara en vuxenleksak för kvinnor utan även männen kan använda de. Njut med vibrationerna tillsammans med någon eller på egen hand, vilket som går bra.

Satsa på en bra produkt

Om det är något som är värt att tänka på när du väljer vibrerande ägg är att det är värt att läga ut pengar på. Som vi nämnde ovan så är den här vuxenleksaken en av de mest omtyckta, men det finns även en hel del produkter som inte håller måttet. De dåliga äggen vibrerar helt enkelt inte tillräckligt mycket för att göra leksaken rättvis. Det skulle inte vara bra om du skulle skaffa ett billigt ägg som du inte är nöjd med utan att ha fått uppleva dess näst intill magiska kraft du kan få från ett bra vibrerande ägg.

Billiga vuxenleksaker som vibrerar har även en tendens att lättare att gå sönder än de dyrare vuxenleksakerna. Vilket i och för sig är helt logiskt eftersom principen “du får vad du betalar för” kan används till allra högsta grad här.

Det är även perfekt att använda ett glidmedel när du använder äggen för maximal tillfredsställelse. Vilket du väljer är upp till dig så ta något glidmedel som du vet du gillar.

Trådlösa vibrationer

De flesta vibrerande ägg styr du med en liten kontroll som antingen är trådlös eller som har en traditionell sladd. Nu för tiden blir allt fler produkter av det här slaget trådlösa men kom ihåg att kolla upp det innan du slår till på ägget du fastnad för och vill ge chansen att tillfredsställa dig.

Frågor och svar om vibrerande ägg

Frågeställning: Hur många olika vibrationslägen brukar äggen ha?

  • De vibrerande äggen har allt från ett par lägen till en bit över 10 stycken. I regel har en dyr vuxenleksak fler lägen och finesser än de billigare alternativen. Tänk till på vad njutning är värt för dig och välj sen produkter efter det.

Frågeställning: Jag gillar att tillfredsställa mig väldigt länge, hur länge räcker batterierna i äggen?

  • Ungefär i 2 timmar kan du njuta med ditt ägg innan det är dags att byta batterier. Se till att alltid ha rikligt med batterier hemma så att du alltid kan få vibrationer från dina vuxenleksaker.

Frågeställning: Produkterna ser lena ut, hur känns de?

  • Visst ser äggen väldigt sköna ut, och det är korrekt. Ytan på de flesta produkter är silkeslen och materialet är många gånger ABS-plast vilket resulterar i en hård men slät känsla.

Att kombinera ett vibrerande ägg med en dildo är en uppsättning vuxenleksaker många väljer. Du har väl inte missat sidan om dildos? Om du gjort det så tycker vi den är värd ett besök.