Strippstång

Strippstång

Att strippa är inte bara sexigt utan det är även en otroligt bra träningsform för att hålla sig i trim. Varför inte kombinera sexighet med träning i det egna hemmet? För det så kommer en strippstång väl tillhands, de är inte så dyra som det låter. Just strippning som träning har ökat enormt senaste året och i våra storstäder hittar du flera klubbar som är specialiserade på just området strippning.

Du som gillar att vis upp dig i sexiga positioner och inte har någon stång att strippa på ska inte tveka längre, slå till på en stång nu. Strippstången kommer garanterat att uppskattas av fler än bara du själv. Bli den atletiska strippa du alltid önskat dig.

Stänger att välja på

Visst kan det innebära lite krångel och fästa en strippstång men när den väl är på plats så kommer glädjen, träningen och förhoppningsvis också upphetsningen. Vilken stång väljer du att strippa på?

Gör om hemmet till klubb

Du kanske inte behöver förvandla hela hemmet till en strippklubb men i alla fall ett av rummen i hemmet. Du är såklart den starkast lysande stjärnan i din alldeles egna strippklubb, även fast du kanske är snäll och bjuder i dina väninnor att prova stripp någon gång. Då har du hunnit träna några fina akter så du kan visa vem som är bäst. Att spela roller är för många något som är otroligt tändande och vad är mer erotiskt laddad än att spela på rollen som strippa? Även fast strippningen blivit en träningsform så är dess grundstomme alltid varit att göra de som kollar på upphetsade.

Efter en tid övning så kommer färdigheter som gör att du kommer kunna snurra runt strippstången på ett sexigt sätt som får din partner att tappa andan. Ett tips är att inte låta din kille eller tjej att kolla på de först gånger. När du känner att du behärskar stången väl blir det en överraskning som sent kommer glömmas när det väl blir dags att visa upp dina nyvunna kunskaper som nybliven strippa.

Förvandlas till strippor en dag i månaden

Vad sägs om att avsätta en dag i månaden till en privat strippkväll runt stången? Är ni inte blyga av er så blir det här också en hur kul grej som helst att göra tillsammans med vänner, helst andra par om ni är ett par. Det går även bra att samlas ett gäng singlar som vill visa upp sig lite extra för varandra genom att se vem som strippar mest upphetsande. Ett tips är att dela in er i lag då det kan underlätta att inte behöva stå i rampljuset helt själv.

Om du och din partner väljer att behålla er strippkväll privat så är det såklart fullt fram att gå in och lära sig bemästra stången alla dagar i veckan. Träningen ger er inte bara bättre färdigheter att utöva en sexig dans utan det ger även en vältrimmad kropp. Du som testat vet att det inte är någon dans på rosor att bli en mästare på strippstången, samt kräver en hel del muskler. Om du tror att du är för otränad för att strippa får du tänka om, du kommer få en mer vältränad kropp under tiden du håller på och tränar.

Inte bara tjejer på stången

Det är absolut inte bara tjejer som hör hemma på en strippstång, även fast det i grund och botten var tjejerna som gjorde strippningen till vad det är. Nu för tiden finns det gått om manliga strippor som kan ha lika mycket kontroll på stången som tjejer kan. Är ni ett par så kan vi garantera att ni båda kommer kunna få väldigt kul på strippstången och kan pusha fram det bästa hos var och en av er.

Har du ett drömyrke som manlig strippa? Drömmar är till för att förverkligas så slå till på en bra strippstång idag och börja din väg mot drömmen snarast möjligt! Vi kan lova att det finns gott om tjejfester som kommer efterfråga dina tjänster om du tränar upp dig till en skicklig strippa.

Frågor och svar om strippstänger

Frågeställning: Jag är väldigt lång är det stor skillnad i längd på olika strippstänger?

  • Nej inte direkt då du själv kan justera längden på strippstången, vanligtvis mellan strax över 2 meter till strax under 3 meter. Det spelar med andra ord inte någon roll hur lång eller hur kort du är, strippning är för alla.

Frågeställning: Det låter farligt att svänga runt på en strippstång, är det farligt?

  • Att hänga upp och ner utan att ha kontroll på vad man gör kan naturligtvis vara farligt. För att minimera risken att skada dig när du strippar gäller det att börja försiktigt och inte göra för svåra grejer innan du har full kontroll på de mindre komplicerade.

Frågeställning: Hur brukar dessa produkter fästas, behöver jag vara händig för att klara av det?

  • Det vanliga är att ena ändan av strippstången fästs med skruvar medans du justerar den andra ändan genom att skruva ut justering på själv stången. Det krävs med andra ord inte så mycket händigthet för att klara av att montera en strippstång.

Om ni gillar att kombinera samliv med att fara omkring som ni gör runt en strippstång så kanske en sexgunga kan vara intressant? Att gunga i alla möjliga positioner samtidigt som ni har en erotisk stund är en höjdare kan vi lova, prova själv så förstår du. Kolla in sidan med information om sexgungor om du inte redan gjort det. Mycket nöje och mycket vällust!