Dildo med sugpropp

Dildo med sugpropp

Visst vore det smidigt med en sugpropp längst ner på dildon? Tänk dig att kunna sätta fast den var som helst där sugproppen suger fast, för att sedan kunna tillfredsställa dig själv i alla möjliga olika positioner. Om du gillar bakifrån, att rida, eller någon annan vinkel så kan en dildo med sugpropp ge dig just det!

En löspenis som går att fästa är ju som vilken löspenis som helst, bara att möjligheten finns att suga fast den på lämpligt ställe.

Penisattrapper att suga fast 

Det finns en hel del dildos som har en sugpropp vid roten. Är du sugen på att gå loss i alla möjliga positioner så kanske någon av nedanstående produkter kan passa dig?

Var en ryttarinna

Att fästa sugproppen på golvet för att sedan hoppa upp och rida för allt du orkar är ett förslag. Att sätta upp din dildo i lagom höjd på diskbänken för att sedan vända dig om och sakta föra in den bakifrån är en annan. Möjligheterna som en enkel sugpropp för med sig är häpnadsväckande eller hur? Oavsett vart du väljer att placera sugproppen så är en sak säker, den här dildon är fenomenal och har blivit en favorit hos många tjejer runt hela världen.

Om du nu inte skulle vilja använda funktionen med sugpropp så fungerar ju den här vuxenleksaken precis som en vanlig dildo, om du vill.

Fäst sugproppen

Att fästa en sugpropp är oftast en bagatell, men ibland går det bara inte. De ytor där sugproppen fäster bäst är de blanka och hårda ytorna. På helt mjuka material som en till exempel en kudde är det mer eller mindre omöjligt att fästa dildon så att sugproppen håller den kvar. Om du hade tänkt att försöka suga fast dildon på väggen så går det många gånger, bara inte tapeten är för vågig ska det inte vara några problem. Just vågiga ytor är svårt eftersom luft då lätt kan ta sig in och förstöra det vakuum som håller dildon på plats.

Om det inte går på ett ställe för du inte ge upp, testa ett annat ställe bara. Om du kollar runt i ditt hem eller än där du vill använda din dildo med sugpropp så kommer du lyckas hitta något bra ställe.

Frågor och svar om dildos med sugpropp

Frågeställning: Jag har skaffat den här vuxenleksaken vad tycker ni är det första jag ska testa?

  • Helt klart det som är mest grundläggande men ack så skönt, att rida. Fukta sugproppen och tryck ner dildon på golfen för att sedan hoppa på och njut.

Frågeställning: Spelar prisnivån någon roll om vi ser till just sugförmågan på proppen?

  • Visst har en väldigt liten sugpropp sämre förmåga att hålla sig på plats. Oftast är det dock inte sugförmågan du betalar för utan för dildon som sugproppen sitter på.

Frågeställning: Vad är den stora fördelen om vi jämför den här mot en vanlig dildo?

  • Positionen är allt här och du behöver dessutom inte hålla i dildon hela tiden utan kan fokusera helt och hållet på din egen tillfredsställelse.

Har du läst om den smarta dildon som går att blåsa upp än? Med dessa modeller så kan du välja själv hur stor eller liten löspenis du vill leka med just för dagen, supersmart!