Buttplugg

Buttplugg

Du som intresserad av att veta vad en buttplugg är har klickat helt rätt. Som du kan lista ut från namnet är det en sorts plugg som du för in i anus och både kvinnor och män kan få njutning av vuxenleksaken buttplugg. Många har lättare att komma, alltså att få en orgasm, om de även har stimulans analt.

Det finns många olika pluggar så produktutbudet passar alla oavsett om du gillar att buttpluggen sitter helt stil eller vill föra den in och ut. Om du vill uppleva en mer frenetisk grad av stimulans kan du alltid prova en leksak som är vibrerande. Glöm inte heller att skaffa glidmedel för en behagligare helhetsupplevelse med buttpluggar. Ett annat namn för samma produkt är analplugg, som är det försvenskade namnet.

4 fräscha analpluggar

Att välja rätt analplugg kan vara en djungel du lär genomgå för att hitta din favoritplugg. Här kommer 4 förslag på vuxenleksaker inom kategorin, vilken väljer du för att stimulera ditt anus?

Backdoor plug

buttplugg 1

Skaffa den här >

ElectraStim

buttplugg elektro vuxenleksaker

Skaffa den här >

Tano buttplugg

buttplug lila

Skaffa den här >

Träningsset

buttplugg träning

Skaffa den här >

Hitta rätt storlek på pluggen

Om du är ovan att föra in vuxenleksaker i anus kan det vara svårt att veta vilken storlek du ska välja. Då är träningssetet som vi tipsar om här perfekt för att få bättre kul på vilken sorts storlek på din buttplugg som är skönast för dig. En tillrådan är att skaffa flera olika storlekar i vilket fall då det vid många tillfällen är skönt att börja med en liten buttplugg för att vidga anus för att sedan gå på en större storlek om det känns bra.

Som du ser på bilderna när du letar efter buttplugg är att böjen även kan vara lite skiftande från produkt till produkt. Här gäller det som alltid när det kommer till vuxenleksaker att testa sig fram till vad som känns mest angenämt för din njutning. Alla har olika begäran och förutsättningar på vad som är skönt respektive mindre skönt så det är tyvärr svårt om att tipsa om en specifik leksak som alla gillar. En hård buttplugg som din vän älskar kanske du tycker är hemskt oskön.

Användning av vuxenleksaken

Användningsområdena för buttplugg är minst sagt stora då allt avgörs av dig själv. Vissa vet jag gillar att stoppa upp sin plugg i anus för att sedan åka till affären och handla. Vem kan tro att massor av människor går runt där på matbutiken med en plugg uppkört i anus? Det är trots allt väldigt många som gör det, tro mig. Att använda vuxenleksaker på allmänna platser kan göra det än mer upphetsande så har du provat en buttplugg och gillar det, testa att ha den införd i anus när du är ute bland folk. Blir det obekvämt är det bara att gå in på närmaste toalett och plocka ur den.

Då några gillar att ha vuxenleksaken införd i anus en längre tid så tror vi att majoriteten av användarna använder den under kortare tider. Det kan vara hemma på kvällen när du känner att du vill ha lite anal stimulans. Det är också vanligt att bara ha den i anus medans ni har sex.

För vem är buttplugg

Den här vuxenleksaken passar lika bra för män som den gör för kvinnor. Vi alla har ett anus och vi alla kan på liknade sätt få en härlig upplevelse genom att bli stimulera där bak. Nu när vuxenleksaker blir allt mer erkänt som en naturlig del av sexuell stimulans är det även allt fler män som vill och känner njutning genom att använda till exempel buttplugg och andra anala leksaker.

Frågor och svar om analplugg

Frågeställning: Hur mycket tycker ni det är värt att lägga på en buttplugg?

  • Du behöver absolut inte köpa de dyraste pluggarna som kostar runt 3000 kronor men skippa de billigaste för runt 200 kronor. Om du ger ungefär 500 kronor så kommer du få en skön plugg du kan ha glädje av under en lång tid.

Frågeställning: Många verkar vara i hårt material, är det verkligen skönt?

  • Det stämmer att många buttplugg är i hårda material som aluminium och så vidare. Det är självfallet en smaksak men många gånger är ett hård material jätteskönt eftersom pluggen sitter stil i anus. Återigen är det bara att prova sig fram vad du för mest njutning av.

Frågeställning: Jag är kille och mina vänner säger att det bara är homosexuella som använder buttplugg, är det så?

  • Absolut inte då mängder av killar och män älskar att känna stimulans i anus utan att vara det minsta intresserad av andra män.

Du som inte provat en buttplugg men är intresserad av att göra det ska inte tveka, du kommer inte ångra dig! Hoppas information här var till hjälp och att du blir nöjd med ditt val.

Om du använder sexleksaker i anus kom ihåg att det kan vara trevligt att vara ren och hygienisk, speciellt om ni är två. Kolla på sidan om analduschar, de är utmärkta hjälpmedel för att spola rent i anus.