Penisring

Penisring och dess funktion

Har du problem med ett skiftande erektion under sexakten kan en penisring hjälpa dig komma till rätta med problemen. Ringen sätts på penisen och placeras bäst vid roten där den klämmer åt så blodet stannar kvar och erektionen kommer sitta kvar längre. Det är inte bara personer som har problem med att hålla en hård erektion som använder penisringar utan den fungerar även som en skön vuxenleksak som förstärker din vällust under samlag eller då du onanerar.

Du kan välja en penisring i en mängd olika material där silikon och plast är de mest folkkära ringarna. Vill du ha hårdare ringar finns de även i metall, för dig som vill ha en hård känsla mot penisen.

Förslag på några penisringar

Vilken penisring tror du att du gillar? Här är förslag på några olika produkter som alla gör jobbet men som känns olika beroende på vilket material de är gjorda av.

Control love

penisring röd

Skaffa den här >

Endless cockring

penisring med vibration vuxenleksaker

Skaffa den här >

Power Silikon

penisring joy

Skaffa den här >

Liten ring gör så mycket

Att en liten ring kan göra så mycket är nästan svårt att förstå. Låt ditt stånd bestå utan att du ska känna oro för att “tappa den” kommer göra så mycket för hela din, och din partners njutningen. Att vara osäker på sin erektion är bland de värsta som kan hända män och en penisring kommer helt garanterat ta bort väldigt mycket av den osäkerheten.

Om huvudsyftet med en penisring är hålla en bra erektion under en längre tid så vitnar användare om andra fördelar också. En av de fördelarna är att ringen kan göra så att bäraren blir mer uthållig än annars. Att få utlösning för fort är ett problem som väldigt många män har och är du en av dessa kanske penisringen kan vara värt ett försök för att motverka detta?

Med eller utan vibrator

Du kan skaffa en penisring både med oh utan vibrator. Majoriteten väljer den “klassiska ringen” som är en ring i ett material utan tillbehör som vibrator. Materialen är oftast silikon men föredrar du något annat så är utbudet av dessa penisringar väldigt stort, du kommer garanterat hitta en ring med ett material som kommer kännas bekväm för dig.

Så gör du

För att få ut maximalt av din penisring så ska du sätta den på penis när den är i hårt tillstånd. Vissa väljer att göra det själv medans andra vill att deras partner får jobba upp den. Många män har inget problem att bli hårda och få erektion men det är desto svårare att behålla ståndet en längre tid. Penisringen uppgift är som sagt att strypa blodflödet när din penis är full av just blod. Stannar blodet kvar så bibehålls även erektionen.

Som jag nämnde ovan så bestämmer du själv om du vill runka upp din penis eller om du vill låta din partner göra den hård. Ett tips kan vara att ge din flickvän (eller pojkvän) oralsex medans du själv i lugn och ro behandlar din penis så den blir hård. När du sedan känner att du har erektionen som önskas så tar du fram penisringen och sätter på den. När ringen väl är på plats så kommer ett lugn infinna sig och ni kan njuta av er sexstund på bästa möjliga sätt. Visst är det härligt att en liten ring kan göra så mycket?

Prata om penisring

Många kan känna obehag att prata om att erektionen inte är på topp. Att gå runt och smyga kan ta på det egna psyket så prata med din partner att du vill testa ha samlag med penisring. Om slutresultatet blir att ni får skönare tillsammans så kommer förmodligen hon/han tycka att ge penisringen ett försök är en god idé. Att prata ut om erektionen kommer resultera i skönare sex eftersom du kommer känna ett lugn du inte gjort tidigare.

Frågor och svar om penisringar

Frågeställning: Vad kostar en billig penisring?

  • Inte alls mycket och om du inte är så noga med kvalitén så kan du hitta en penisring för under 100 kronor. Jag rekommenderar att lägga lite mer så du får en skön ring som ger dig en rättvis upplevelse innan du dömer om denna vuxenleksak är något för dig eller inte.

Frågeställning: Finns det risk att min penis slaknar även fast jag använder penisring?

  • Ja det gör det tyvärr. Penisringen kommer hjälpa dig behålla erektionen, inget snack om det. Hur mycket den kommer hjälpa går dock inte att svara på utan du själv måste göra ett försök för att avgöra det. Hoppas den kommer fungera så bra du önskar!

Frågeställning: Jag vågar inte berätta att erektionen är dålig, vad kan jag säga för att undgå detta?

  • Satsa på en ring med lite extra som en vibrator och säg att du vill prova den i rent tillfredsställande behov. Att penisringen sen ger dig hjälp att hålla ståndet är ett rent plus.

Har du något egen erfarenhet av användning av penisring? Skriv gärna och berätta så skriver jag in det här på sidan så fler kan få läsa om din erfarenhet och vad en ring runt penis kan ge.

Hoppas information var till hjälp och att du kommer tycka vuxenleksaken penisring är väl värd sitt pris, jag tror du kommer göra det.

Gå till startsidan vuxenleksaker >