Womanizer

Womanizer

Vad sägs om stimulera klitoris med lufttryck? Låter det intressant är det vuxenleksaken Womanizer du ska överväga att skaffa. Luftvågorna som Womanizer skapar går i skiftande mönster både genom att blåsa och att suga. Den här leksaken är inte en vibrator men på grund av alla skiftningar så ger den i allra högsta grad en känsla av vibrationer, de som provat har vittnat om en känsla som inte går att mäta med någon annan produkt.

Kombinera lövblåsen och dammsugaren i den här lilla produkten, som näst intill garanterar otroligt kraftfulla orgasmer!

Luftvågor som ger extrem njutning

Du som gillar nya och innovativa vuxenleksaker SKA prova Womanizer, som minst sagt är innovativ i och med dess unika stimulanssätt. Som en expert inom området recensera produkten, “I´m blown away!”.

Stimulans utan beröring

Som rubriken lyder, stimulans utan beröring går verkligen det? Ja i och med Womanizer så går det. Genom att suga upp klitoris för att redan skicka pulserande tryckvågor kommer ge dig en upplevelse du sällan varit med om förut. Och vilken upplevelse det kommer att bli, du som gillar vuxenleksaker och att utforska nya spännande sätt att bli stimulerad på kommer med extrem stor sannolikhet att älska den här vuxenleksaken.

Du kan välja mellan 5 olika nivåer där du i vanlig ordning ska börja lite lugnt, med nivå 1 det vill säga. Vi vet några tjejer att den är så kraftfull även på de lägre nivåerna att de helt enkelt inte hinner gå upp speciellt mycket innan deras första orgasm kommer. Sant eller falskt? Prova själv så märker du men till 95% kan vi garantera att den här investeringen kommer bli en av dina bättre när det kommer till området för tillfredsställelse.

Renheten är maximal

Med Womanizer så behöver du aldrig vidrör huden och det innebär såklart att din produkt inte behöver så mycket eftervård. Du kan lägga din nya favorit i byrålådan och när lusten faller på så är det bara att plocka fram Womanizer för en stunds skön stimulans, utan beröring. Vissa kan tycka det är smått jobbigt att behöva vårda sina dildos, pumpar eller dockor hela tiden och till och med kan dra sig för att använda sina leksaker vissa gånger. Med den här produkten så behöver du alltså inte tänka allt för mycket på rengöringen.

Visst är det bra att trots allt vårda vuxenleksaken ibland då damm och andra partiklar behöver sköljas av lite då och då.

Frågor och svar om Womanizer

Frågeställning: Jag ser priset och det känns ju helt klart av, varför är den så pass dyr?

  • När det kommer nya innovationer så brukar de vanligtvis vara väldigt dyra. Funktionen att suga och blåsa samt ge tryckvågor är komplicerad så för att jämföra med andra mer plastiga produkter så tycker vi faktiskt att priset runt 1600 kronor är helt okej för Womanizer.

Frågeställning: Går det att försäkra vuxenleksaker?

  • Nej det finns ingen speciell försäkring mot just vuxenleksaker. Om dina nyinköpta produkt går sönder så gäller såklart din hemförsäkring likt det gör med allt annat i ditt hem. Ring ditt försäkringsbolag och hör om nu någon väldigt dyr leksak mot förmodan skulle gå sönder.

Frågeställning: Behöver jag något glidmedel när jag använder Womanizer?

  • Både ja och nej. Du penetrerar ju inte så visst fungerar det utmärkt utan glidmedel. Däremot kan det vara än mer stimulerande att använda ett värmande eller kylande glidmedel för att förhöja känslan i tryckvågorna som kommer. Prova dig fram vad som är skönast för just dig.

Hoppas du fått den information du ville ha om Womanizer, prova den du kommer inte ångra dig! Kolla på den här lilla motivationsfilmen nedanför som ger dig den sista pusselbiten att slå till om du inte redan har bestämt dig.

Gå till startsidan >