Dildo

Dildo

Ska du skaffa en dildo är du inte ensam eftersom det är den i särklass populäraste vuxenleksaken av de alla. Det är inte den mest okomplicerad fråga vilken dildo det är värt att satsa på eftersom det minst sagt finns åtskilliga att välja på. Om du haft sex med en kille så vet du ungefär hur stor dildo du vill ha. Många väljer dessutom att skaffa sig flera dildoar med varierande storlekar så att det alltid finns någon vuxenleksak att plocka fram oavsett om du är sugen på något grovt och lång eller något mer lättpenetrerat.

Våra favoritdildos

Vill du slå till på en dildo men vet inte vilken du ska satsa på? Se dessa tips på dildoar som är våra favoriter och vi är övertygade att du inte kommer bli missnöjd om du testar någon av dessa. Livet ska vara njutningsfullt till fullo och en dildo kommer helt säkert bidra till din njutning.

Diamond Triple

dildo svart 3-pack

Skaffa den här >

Vibrator Ebba

dildo röd 2015

Skaffa den här >

Real dildo

real dildo

Skaffa den här >

Vuxenleksakernas moder

Dildon är förmodligen den allra första vuxenleksaken som kom och är än idag den obestridligen mest sålda leksaken på marknaden. Varför är just denna vuxenleksak så omtyckt då? Därför att den både går att penetrera med och att suga på. Att trycka in den i det hål du känner att du, eller din partner, vill ha tillfredsställelse i för att redan suga av den är för många väldigt upphetsande och lite lagom snuskigt.

Dildo är den vuxenleksak som förmodligen var den första och är än idag den i särklass mest populära. Modellerna är näst intill oändliga och är ett naturligt förstaval om du är tjej.

Oändligt med dildomodeller

Gillar du små dildos, stora dildos eller lite lagom? Oavsett vad du gillar så kan vi garantera en sak, du kommer hitta den om du söker! Om du tänder på hårda material som till exempel glas så slår du såklart till på en glasdildo. Gillar du silikon mer så är det logiska valet att välja din dildo i silikonmaterialet. Lång och tjock eller lång och smal, valet är som sagt ditt och avgörs av dina egna krav.

Du kanske har hört talas om strap-on? Det är i grund och botten en dildo som sitter på en sele som du eller din partner spänner fast runt höften. Resultatet blir att den sitter där en riktigt penis sitter och på så sätt kan även tjejer penetrera, och inte bara bli penetrerade. Strap-on är även en av de sexleksaker, tillsammans med en vanlig dildo då, som är bland de populäraste när det kommer till lesbiska par. Tunga och fingrar kommer ni långt med men om ni väljer att blanda in en dildo och kanske till och med en sele för att göra om den till en strap-on så kommer ni kunna ta njutning till en högre nivå. Allt avgörs hur pass mycket ni gillar vuxenleksaker, men antagligen gör ni det annars skulle ni väl inte surfat in här?

En sajt som har koll stenkoll på alla olika dildovarianter är dildotips.se.

Historian om sexleksaken nummer 1

Att dildos har funnits mäkta länge är det inget snack om, men hur länge har människor då tagit hjälp av en dildo för tillfredsställelse? Enligt sägen så sägs den dildo som är allra äldst vara ungefär 28000 år gammal, ja just det 28000 år! Materialet är i sten och just det är svårt att hitta i dagens utbud av denna vuxenleksak. På just den dildon så är det tydliga ristningar som markerar ollonet och kan därför klassificeras som en dildo. Stenåldersdildon som den kallas hittades i Tyskland men även här i Sverige har olika fynd gjort som vitnar om att vi använde dildos på stenåldern.

Om dagens produkter är i silikon och andra sköna material så var de tidigare användarna lite hårdare och fick njuta av dildos som var i sten eller trä. Även horn och sådana material var populära eftersom de lätt kunde göras om till formen av en penis.

För att hoppa fram en hel del i tiden så var det först på 1990-talet som försäljning tog fart på riktigt efter att serien Sex and the city haft med en dildomodell som kallas “Rabbit”. Det var också på 90-talet som vuxenleksaker blev lite mer accepterat då symbolen för att ha en stor dildo hemma i byrålådan mer blev en “skön grej” än att ge sken av att personen var helt porrskadad.

Vill du läsa mer om historian bakom vibratorn kan du göra det här >

Frågor och svar om dildos

Frågeställning: Jag har dåligt med pengar men vill skaffa en dildo i alla fall, vad kostar en billig dildo?

  • Om du har ont med pengar så kan du skaffa en dildo för under 100 kronor. Visst är de billiga dildoarna inte de skönaste men de är i vilket fall bättre än att ta ett alternativ som en gurka eller en purjolök.

Frågeställning: Räcker det med att skaffa vuxenleksaken eller måste jag skaffa något mer till produkten jag väljer?

  • Att hålla sina sexleksaker i gott skick kommer göra din njutning större. Därför är det viktigt att ha rengöringsprodukter hemma för att hålla de rena och fina. Att skaffa ett glidmedel tillsammans med en dildo rekommenderas men är inget måste. Allt beror på hur våt och kåt du brukar vara.

Frågeställning: Jag vill ha det absolut bästa på marknaden, vilken modell tycker ni jag ska satsa på?

  • Min favorit är dildon “Mono Wave” som du hittar uppe vid tipsen här på sidan. Tror du inte du kommer gilla den dildon så är det bara att surfa runt på de olika vuxenbutikerna och kika på de dyraste som finns, ofta strax över 1000 kronor.

Sexleksaker i dagens samhälle

Om sexleksaker blomma ut för allmänheten på 1999-talet så är det allt mer accepterat idag. Nu för tiden så ses dessa sköna hjälpmedel för att njuta som just någon njutningsfullt och inte som något porrigt. För dig som är runt 40 år kan säkert minnas resan som vuxenleksakerna har gjort genom åren. Om orden för de som använde produkterna förut var snuskiga och sexgalna så är dagens ord mer självsäkra och njutningsfulla.

Vuxenleksaker är med andra ord här för att stanna, med dildo i främsta leden och är en sorts “grund” och första val om du är sugen på att testa själv. För tjejer då kanske ska tillägas. Är du kille så är din motsvarighet till dildon en lösvagina, fleshlight eller lösfitta (samma produkt olika namn) sexleksaken att kolla in.

Utbudet på dildo är kolossalt så är även utbudet på övriga vuxenleksaker i princip måttlöst.

Hoppas information här har gjort dig ännu mer nyfiken på en dildo och att du väljer att skaffa en sådan för att uppnå en högre njutning, själv eller tillsammans med din partner.