Bröstklämmor

Bröstklämmor

Om du gillar beröring på bröstvårtorna kan bröstklämmor ge dig en högre nivå av stimulans. Klämmor som sätts på brösten kan både ha en klämmande effekt och vissa produkter ger en drageffekt då de har tyngder.

Blir du upphetsad när din partner nyper och drar lite lätt i dina bröstvårtor? Då ska du absolut testa ett par klämmor, vuxenleksaken som sätter guldkant på sexlivet.

Klämmor värt att kolla närmare på

Om sortimentet av dildos och fleshlights är väldigt stort så är antalet bröstklämmor lite färre att välja på. Här kommer i vilket fall våra favoriter, väl värda att kolla in.

Stimulera känsliga bröstvårtor

Bröstvårtor är känsliga, det vet både kvinnor och män då båda könen har bröstvårtor. Bröstklämmor är sexleksaken som framförallt är avsett för tjejer då deras vårtor vanligtvis är större än killarnas. Är du tjej och vet med dig att du gillar att leka med vårtorna på brösten och aldrig provat klämmor så kommer du inte bli besviken. Är du kille och vet att din partner gillar att bli stimulerad på bröstvårtorna är det bara att överraska henne med “något extra”.

Att ge stimulans på så många känsla punkter som möjligt ger en helhetsupplevelse som kan nå oanade höjder. Olika personer har olika områden på kroppen de tänder extra mycket på, utnyttja dessa områden rejält blir vårt tips.

Snyggt med bröstklamma

Det är inte bara en härlig vuxenleksak utan bröstklämmor är även sexigt snygga. Vi kan välja att se dessa klämmor som ett smycke för bröstvårtorna och det ser du även på designen på många produkter, att de är utformande som ett smycke.

Vad gillar du bäst, glitter och glam eller kanske en rosa fjäder? Hoppas du hittar ett par snygga bröstklämmor du kommer få mycket njutning av!

Frågor och svar om bröstklämmor

Frågeställning: Hur vet jag om bröstklämmorna jag köper är hårda eller mjuka?

  • Först och främst läser du produktbeskrivningen där det ska stå hur mycket de väger och hur pass hårt klämmorna klämmer åt. Om du trots allt är osäker kan du välja en modell som går att justera så får du bestämma själv för dagen.

Frågeställning: Jag är nybörjare på området har ni något bra tips på bröstklämmor till mig?

  • Självklart har vi det! Välj det par som heter “Fancy Feather” som är perfekta för dig som är nybörjare och är sugen på att ge bröstklämmorna en chans att stimulera dig. Du hittar de högst upp på sidan.

Frågeställning: Mina bröstvårtor är extremt känslig, tror ni att ett par klämmor kan fungera i alla fall?

  • Ja det tror vi absolut då de oftast klämmor åt på ett härligt sätt. Är du väldigt känslig ska du dock leta efter ett par som justerbara som till exempel “The Pinch” (som du även hittar i förslaget högst upp).

Klämmor är en liten vuxenleksak och om du söker efter fler sådana så kolla in sidan om fingervibration. Där för du några tips på de här små vibratorerna.