Penisförlängare

Penisförlängare

Är inte det här en hemsida om vuxenleksaker och en penisförlängare är väl ingen leksak? Nej du har helt rätt men trots allt är det väldigt många killar och män som varje månad söker efter sätt som kan förlänga deras penis. Om produkterna ger effekt eller inte låter vi vara osagt. De finns trots allt och visst finns det en och annan solskenshistoria om personer som faktiskt har lyckas fått en större vän mellan benen genom att skaffa en förlängare som säger sig kunna fixa just detta.

Alternativ för dig som söker större penis

Är du fast besluten på att skaffa en längre och grövre penis men vet inte vad du ska testa? Hoppas att tipsen på penisförlängare som du ser nedanför kommer ge dig det resultat du önskar, en större penis med x antal centimeter. Glöm inte att även de minsta resultaten är en effekt så var nöjd med det lilla, det kan ge mycket i slutändan.

Så fungerar förlängaren

Många av produkterna som marknadsförs som penisförlängare fungerar som så att du spänner fast din penis och produkten har sen en dragande effekt. Genom dragningskraften så ska cellerna få stimulans nog att dela på sig, och när det sker så vill och cellerna öka i antal. För att lägga ihop ett plus ett så betyder fler celler en ökad massa som kan resultera i att din penis blir både längre och får en tjockare omkrets. Låter det för bra för att vara sant? Det måste du själv avgöra efter att ha provat penisförlängaren.

Vissa produkter, som den första vi tipsar om (Edge Extra), påstår att det är möjligt för användaren av den produkt att skaffa en längre penis med hela 9 centimeter! Ska du skaffa en penisförlängare så tycker vi du ska satsa på att skaffa det absolut bästa som marknaden har att erbjuda. Att försöka uppnå ett resultat som innebär större penis med en billig och plastig variant för några hundra kronor låter väl sådär eller vad tycker du?

Kolla informationen noga

Vi tycker att du ska vara noga att göra allt rätt om du väljer att ge en penisförlängare chansen. Att sträcka den för mycket på en gång låter som att det kan förutom att göra väldigt ont också inte vara bra på långsikt. Se till så att det medföljer en DVD eller väldigt tydliga instruktioner på annat sätt för att säkerställa att du kommer att använda den rätt.

Vissa återförsäljare påstår att de har kollat med läkare att metoden som produkterna ger verkligen fungerar. Att läsa vad som står på internet är en sak, det gäller för övrigt när du hör något från andra personer som din läkare, men det kan trots allt vara skönt att rådfråga någon kunnig person innan du sätter igång att använda penisförlängaren.

Större penis tar tid

Att förstora sin penis med hjälp av operation tar inte många timmar. När du använder en förlängare tar det dock lite längre tid så förvänta dig inga stora resultat på en vecka eller två. Vi har läst rekommendationer på att de ska användas 6-18 månader och då cirka 2-4 timmar varje dag. Låter det jobbigt? Visst kan det bli jobbigt men gör du det till en rutin så ska det vara genomförbart. Hjälpmedlen för att få större penis är så lätta nu för tiden så du lätt kan bära de innanför jeansen utan att någon märker någon större skillnad.

Ta dig en funderare på hur du kommer må efter dessa månader om det nu fungerar. Är det värt tiden tror du? Vi tror det, om det nu fungerar så att säga.

Frågor och svar om penisförlängare

Frågeställning: Vad heter produkten som går i främsta ledet när det kommer till penisförlängare?

  • Vad vi kunde hitta så är det just produkten “Male Edge” som gäller för att förlänga penisen. Den lovar mycket men du får ta rätt på om den levererar eller inte.

Frågeställning: Finns det andra alternativ för att förlänga sin penis?

  • Ja det gör det. Du kan till exempel operera penisen så att den bli större. Dessa operationer är dock lite riskfyllda och du bör tänka igenom ditt beslut noga innan du bestämmer dig för att satsa på en operation. Kanske är en god idé att ge en penisförlängare chansen först.

Frågeställning: Den klassiska frågan har verkligen storleken någon betydelse?

  • Sex och samliv handlar till stor del av ett helhetsintryck där allt spelar in. Att säga att storleken inte har någon betydelse alls vore att ljuga. Om vi säger så här, en kille med stor penis behöver inte vara bättre i sängen och på att tillfredsställa sin partner än en kille som bara har halva storleken. Mycket beror också på hur trång tjejen är, vissa vill ha stora penisar medans andra efterfrågar mindre storlekar.

Vi hoppas innerligt att en penisförlängare kommer att fungera bra för dig och att resultatet kommer få dig att känna dig mer nöjd med din penisstorlek. Är du nöjd med sajten vuxenleksakerna.se eller saknar du något? Skicka gärna in och berätta vad du vill läsa mer om så ska vi göra vårt bästa att skriva ihop information om det. Har du läsa om fleshlights? En vuxenleksak som allt fler killar får upp ögonen för. Om inte namnet låter bekant kanske du har hört talas om lösvagina eller lösfitta, det är bara andra namn för liknande produkter.