Analdusch

Analdusch

Gillar du anala lekar så är det bra att en analdusch för rengöring före och efter anala lekar. Utförandet på dessa vuxenleksaker skiftar en del då vissa produkter endast är till för att verkställa dess huvudsakliga syfte, att rengöra. Jag skulle rekommendera att du väljer de modeller av analduschar som förutom att rengöra även ger njutning under rengöringen.

Att ha analsex utan att vara noga med rengöring och hygien är inte att råda, om du nu inte tänder på att det blir lite “skitigt” så att säga. Med en analdusch kan du njuta av sexstunden utan att behöva oroa dig om att en olycka kan ske.

Förslag på bra produkter

Om du vill skaffa en analdusch kolla in tipsen på de här produkterna som vi tycker är de bästa intimduscharna på marknaden just nu. Hoppas du blir nöjd med ditt val!

Squeeze Clean

analdusch 1

Skaffa den här >

All inclusive

analdusch 2

Skaffa den här >

Douche Unisex

analdusch 3

Skaffa den här >

Så fungerar duschen

En analdusch är oftast två komponenter, en behållare som du fyller med vatten och ett munstycke som du för in i anus. Om du vill så kan du använda ett glidmedel för att få en behagligare införing. Ett tips är att lägga ut lite pengar på det här produkten så mjukare material kommer göra hela processen så mycket skönare. Vissa analduschar kostar inte mer än hundra kronor. Väljer du att lägga till hundra kronor och betala runt 200 kronor så är jag övertygad om att du kommer tycka det är värt pengarna.

En praxis jag alltid brukar uppmana när personer jag känner undrar vad de ska skaffa för vuxenleksaker är att inte satsa på de billigaste. Du behöver inte heller satsa på de dyrare leksakerna, kom dock ihåg att om du vill ha sköna material och säkra leksaker så låt det kosta lite. Du kommer med stor sannolikhet även att ha dina vuxenleksaker som kostar lite mer under en längre tid.

Frågor och svar om intimduschar

Frågeställning: Måste jag ha en analdusch eller går det lika bra att rengöra med vanliga duschen?

  • Självklart kan du rengöra dina hål på många sätt men jag anser att det absolut smidigaste och skönaste sättet är med en analdusch. Har du inte testat den än så kommer du förstå varför när du väl gjort det.

Frågeställning: Vad behöver jag tänka på när jag ska köpa en analdusch?

  • Inte så värst mycket då alla analduschar fungerar på samma sätt och majoriteten av dem har relativt små och skonsamma munstycken. Materialet är det du ska lägga fokus på, satsa på någon som är mjuk och skön som materialet silikon till exempel.

Frågeställning: Kommer den här vuxenleksaken göra så att min partner kommer tycka jag är äcklig?

  • Absolut inte, tvärsom. Har ni som vana att ha analsex så är en ren hygien någonting som förmodligen både du och din partner kommer uppskatta mycket.

Om informationen på den här sidan har fått dig att förstå vad en analdusch är och kan göra så är syftet uppfyllt. Ha en skön stund, ren och hygienisk.

Läs mer om vuxenleksaker på startsidan >