We vibe

We-Vibe

Du som söker efter exklusiva vuxenleksaker och inte testad We-Vibe än har verkligen missat något. Den sedvanliga kommentaren från någon som experimenterat med en We-Vibe är; Jag har aldrig känt något liknande någonsin dessförinnan! Det är inte för intet den här vuxenleksaken har blivit utsedd till “årets sexleksak” ett antal gånger.

Det finns några olika modeller där den senaste är nummer fyra i ordning. Väljer du paketet som heter 4 plus så är det möjligt att styra den med en tillhörande app. Vad sägs om att din käresta styr hur starka vibrationerna ska vara oavsett vart i Sverige, eller övriga världen, han eller hon befinner sig? Exklusiv produkt var bara förnamnet på den här storsäljaren som sagt, den är så populär att det anses vara världens mest sålda vibrator till och med!

Vibrera tillsammans som “We” 

Som du hör på namnet så fungerar den här vuxenleksaken bäst tillsammans med din partner, en vibrator för par helt enkelt. Formen är kompakt och klamrar sig mot kroppen för att leverera en oslagbar känsla. Vilken modell We-Vibe satsar ni på?

För kvinnor som vill ha mer

Lever du efter mottot desto mer tillfredsställelse desto bättre? Då platsar We-Vibe in som handen i handsken eftersom att produkten ger dig just det, mera. Den fungerar som så att du som tjej har We-Vibe i dig samtidigt som du har hans penis i dig. Varje gång din älskling stöter in i dig så kommer g-punkten att stimuleras, samtidigt som vuxenleksaken hela tiden ligger mot klitoris och ger ifrån sig störtsköna vibrationer. Det är värt att nämna igen, du har förmodligen inte känt den känslan förut om du inte provat en We-Vibe förut.

we vibe informationMed den medföljande fjärrkontrollen (inte till alla modeller) så kan antingen du eller din partner bestämma hur starkt vuxenleksaken ska vibrera. När ni vill ha “myssex” så passar de längre nivåerna perfekt, och när ni vill gasa på mera är det bara att stega upp i vibrationsnivåerna. Parvibratorn We-Vibe är uppladdningsbar så ni behöver knappast oroa er för en hög batterikostnad om ni nu skulle vilja använda den hela tiden, vilken måna vill den första tiden.

De flesta av dessa produkter är dessutom vattentäta så varför inte ge den chansen och visa vad den kan bidra med när ni har en stund tillsammans i duschen.

För att förstärka helhetskänslan ytterligare så kan ett vattenbaserad glidmedel  komma väl till hands. Välj just vattenbaserad då produkten är i silikon och då ska du inte använda något annat glidmedel än just det som är vattenbaserat. Silikonbaserade glidmedel är inte rekommenderat att använda till vuxenleksaker i silikon.

Liten sammanfattning

För att sammanfatta vad We-Vibe är lite lätt så kan vi konstatera att den är/ger;

1. Dubbla njutningspunkter både för g-punkten och för klitoris.

2. Mängder av olika nivåer så att någon av er kan bestämma hur kraftiga vibrationerna vuxenleksaken ger från sig ska vara.

3. Vattentät så ni kan utföra alla möjliga sorts lekar där vatten är iblandad. Om det är i sjön eller i duschen bestämmer såklart ni själva.

4. Materialet på We-Vibe är silikon vilket ger en medelhård yta som kommer ge en underbar njutning. Visst är det lätt att bli upphetsad bara av att ta på den här vuxenleksaken?

5. Det krävs laddning för att använda vibrerande vuxenleksaker, viss kräver batterier och andra kan laddas upp. Dessa produkter kan laddas upp vilken gör att driftkostnaden blir väldigt låg om än obefintlig.

We-Connect kopplar er samman

Den nya modellen som heter We-Vibe 4 ger ett medföljande app som heter We-Connect. Med den så kan du eller någon annan styra vuxenleksaken direkt från mobilen. Tänk att ni är på varsitt håll i landet eftersom någon av er ofta är iväg på affärsresa eller något liknande. Att vara ifrån varandra längre tider kan vara svårt, speciellt när lusten faller på och ni suktar efter att ha härligt sex. Din tjej har vuxenleksaken och du har kontrollen, hur låter det? Att ringa upp henne medans hon har leksaken i sig för att sedan leka med hastigheterna medans ni pratar med varandra är himmelsk upphetsande kan vi lova! Att höra hennes stön när du väljer att gasa på är svårslaget och hettar verkligen till ert telefonsamtal.

Prata sex tillsammans kan vara svårt men de som behärskar tekniken med telefonsex vitnar om att det kan vara en höjdare. Att kombinera We-Vibe med snuskigt prat över telefon är en av många funktioner som gjort det här till världens mest sålda vibrator för par.

Går att använda själv

Även fast produkten går under namnet parvibrator så går den givetvis att använda helt på egen hand. Känslan blir dock inte densamma eftersom vuxenleksaken trycker till lite extra när han har sin penis i din vagina, samtidigt som We-Vibe ligger där. Till exempel när du använder den för telefonsex som exemplet ovanför så är du ju själv, men ändå inte eftersom du inte har kontrollen.

Vissa vuxenleksaker passar bäst att använda på egen hand, som en lösvagina. Andra produkter passar bäst att nyttja tillsammans med någon annan. We-Vibe är en sådan produkt som gör sig allra bäst och når sin fulla potential när ni är “We” alltså ett par.

Frågor och svar om We-Vibe

Frågeställning: Den här vuxenleksaken måste jag ha! Hur många sköna lägen på vibrationer har jag att vänta mig?

  • Slår du till på den hetaste modellen, alltså We-Vibe 4 Plus så finns det 10 fördefinierade lägen av vibrationer. Dessa bestäms med hjälp av en helt trådlös fjärrkontroll.

Frågeställning: Jag vill inta ha någon app, går den att kontrollera via telefonen på något annat sätt?

  • Nej du behöver ladda ner appen för att få möjlighet att styra We-Vibe via telefonen. Vissa modeller har inte ens den här möjligheten så kolla upp vad som gäller inte du bestämmer vilken modell du ska satsa på.

Frågeställning: Vad är priset då, det låter som den här parvibratorn är väldigt dyr vuxenleksak?

  • Priset för We-Vibe är vanligtvis runt 1500 kronor för de nya modellerna, alltså 4an. Vi vet dock vart det är rea just nu (2015-06-30) och då kan du få ett exemplar för helt okej 990 kronor. Passa på att klippa till innan priset höjs igen. (Klicka på knappen nedanför)
Här kan du skaffa We-Vibe 4 Plus för 990 kronor >

Hoppas innerligt att du fått information du eftersökte för att ge vuxenleksaken We-Vibe chansen att vibrera för dig, och er. Ni kommer få många sköna stunder att se fram emot tillsammans.

Tyckte du inte information var tillräcklig så kanske ett besök på leksakens officiella hemsida ger dig svaren.

Nå vad tror du kommer We-Vibe ta ert samliv ett steg längre?