Stora dildos

Stora dildos

Gillar du stora dildos och tycker att desto större är desto bättre? Då har du kommit till rätt sida då du kommer finna tips på monster dildo som förhoppningsvis kommer täcka ditt krav på storlek. Att ha en riktigt mastig dildo att njuta kan vara väldigt upphetsade, speciellt om du klarar av att ta in mycket.

Det finns många som gillar dessa dildos av storleken större även fast de inte kan trycka in hela i vaginan. Att suga och “reta” lite kan vara nog så upphetsande. Ett komplett samling med dildos ska absolut innehålla en stor dildo eller vad tycker du?

Monsterdildos som täcker upp

Tycker du att vanligt vuxenleksaker är för mesiga utan vill ha något som du sällan får i verkligheten ska du kolla in tipsen på stora dildos som du ser här. Vilket monster är du sugen på att testa näsa gång du vill ha något XXL?

Fantastiskt stort och vulgärt

Om storleken har någon betydelse låter vi vara osagt men att mängder av kvinnor och män älskar stora dildos kan vi säga. Att vuxenleksaker kan distribuera en härlig fantasi och en oslagbar känsla, på sitt sätt, vet de flesta som någon gång tagit klivet och skaffat lite olika sexleksaker. Är du en av alla de som fantiserar om en stor penis är en monster dildo så rätt det kan bli för att leva dig in i den fantasin.

Monster dildo för stämning

Visst finns det stora dildos och riktiga monster. De allra största dildoarna kan dock vara väldigt svåra att få in helt och hållet i vaginan. Om du vet att du har svårt att ta emot så stora leksaker så kan du trots allt välja att skaffa en dildo av modellen större. Det går att leka med den på så många fler sätt än endast penetrering. Jag har hört många berätta att de älskar när deras partner retar dom och trycker på lite lagom så bara översta delen av dildon glider in i vaginan.

En del väljer att använder de stora modellerna till att endast suga och slicka på. Oavsett vad som tänder dig så kan en riktigt mastig dildo göra någon nytta när du vill förverkliga en härlig fantasi.

Frågor och svar om stora dildos

Frågeställning: Hjälp stora dildos alltså, hur stora är dessa monster?

  • Många av de största dildoarna du kan hitta ligger runt 30 centimeter vilket minst bör anses som monsterstorlek. Omkretsen kan variera kraftig men är överlag även den väl tilltagen, kolla på bilderna så får du en bra uppfattning om hur grov dildon i fråga är. Självklart ska det även stå i produktbeskrivningen.

Frågeställning: Hur mycket är det egentligen bra att trycka på med den här sortens vuxenleksaker?

  • Självklart ska du aldrig trycka för hårt med stora dildos om du känner att det inte går att få in den. Du kommer känna hur mycket som går och värmer du upp rejält så ökar förutsättningarna att få in den. Skynda långsamt även fast du trånar och är sugen att ha den i dig.

Frågeställning: Finns det verkligen några män som har sådana här monster till penis?

  • Ja faktiskt så finns det sådana, men till en väldigt begränsad upplaga. Världsrekordet ligger på 34 centimeter, ungefär så mycket som de största dildoarna ligger på.

Är du kille och vill pumpa upp din penis ett par storlekar större? Då kanske sidan om penispumpar kan vara något att klicka in på. Personer som testat har berättat om att deras penisar har svält en hel del, och effekten har sedan suttit i ett bra tag.