Satisfyer-pro-2

Satisfyer pro 2

Vill du prova det allra senaste inom vuxenleksaker men känner att womanizer är aningen dyr för din plånbok? Grattis då har det precis kommit en upphottad modell av Satisfyer Pro! Den nya vuxenleksaken är cirka 90% tystare än sin föregångare och bjuder dig på hela 11 program. Med ett enda knapptryck så skiftar du styrka enligt önskemål.

Totalt finns alltså hela 11 nivåer av intensitet att välja på. Som vi nämnt tidigare så är det här en av de absolut hetaste nyheterna inom området. Till ett riktigt bra pris dessutom, runt 800 kronor kostar Satisfyer Pro hos de största shopparna som säljer vuxenleksaker online.

Tryckvågsstimulering måste upplevas

När först womanizer kom blev det en jättehit som tjejerna blívit smått tokiga i. Det enda negativa med den leksaken var det relativt höga priset. Satisfyer har dock gjort till ett betydligt lägre pris som de flesta känner är helt okej. Här är några alternativ att välja bland.

Mer text kommer inom kort. Tills vidare har samtliga butiker vi länkar till här en utförligt beskrivning om vuxenleksaken satisfyer 2 pro. Hoppas du finner vad du söker!