Handbojor

Handbojor

Vet ni mer er att det känns tändande att sitta fast och tappa kontrollen? Då är det ett par handbojor ni ska kolla efter, och här finns informationen. Ett par bojor ger en realistisk känsla som är svårt att uppnå med till exempel rep eller tejp. Att sitta fast i händerna gör att handlingsförloppet helt och hållet förs över till den fria personen som har fängslat fast dig.

Gillar ni rosa handbojor med muffar eller kör ni på ett så verklighetstroget handfängsel som möjligt? Valmöjligheterna finns då butikerna har maximerat sin sortiment av bojor som passar extra bra när ni ska kombinera de med sexuella aktiviteter.

Dominerande handfängsel 

Att dominera vad som ska ske är en känsla som alla bör uppleva för att avgöra om de gillar känslan eller inte. Är det du eller din kille/tjej som sitter fast i ett handfängsel?

Handklovar ger makt

De som har haft ett par handklovar på sig vet att de är svåra att rymma från, om inte omöjligt. Att spänna fast din partner och ta över kommandot helt och hållet är ett minst sagt spännande inslag. Det behöver inte nödvändigtvis handla om hårda tag även om ett par handbojor är hårda. Att trycka bort sin partner från extremt känslig områden kan vara en naturlig reaktion om känslorna blir för hetta. Om du är fastfängslad så går inte det vilket kan resultera i att känslan blir helt annan än om du skulle vara fri och kunna röra händerna som du vill. Vi hoppas såklart att känslan ska vara en mer njutningsfull känsla för dig.

Fantisera framtida scenarios om bojor

Har din kille varit olydig och glömt att städa lägenheten? Då är det dags att ta fram handbojorna och fängsla honom för att sedan precis vad du vill med honom. Har din tjej inte varit och handlat ditt favoritgodis som hon lovat dig? Då får hon vara godiset för kvällen men såklart ska hon inte gå ostraffat förbi utan det är bäst du sätter ett par handbojor på henne. Att tänka ut heta scenarion kan ge en rejäl tändvätska när det väl är dags att plocka fram vuxenleksaker, inte minst när det kommer till dominerande leksaker som ett handfängsel.

Att skaffa olika sorters modeller är en melodi som många väljer gå på. Olika bojor passar helt enkelt skiftande bra beroende på tillfället i fråga. Vill ni har fint och mysigt sex är de sköna handbojorna med mjuk mudd ett bra alternativ. Är det fråga om dominans med hårda tag så kanske inte rosa mudd passar perfekt. Anpassa ditt val efter vilket humör ni är på för dagen, då blir helhetsupplevelsen högre. Just helhetsupplevelse tycker vi är viktigt när det kommer till att njuta tillsammans så se till att alltid få alla små detaljer så bra som möjligt.

Fäst vuxenleksaken

Har ni inte en säng som har några stänger att fästa fast handbojorna i så är inte det hela världen. Ett vanligt sätt är att fästa det klassiska polisgreppet, alltså med båda händerna bakom ryggen. Det greppet gör personen som fått på sig handklovarna nästan helt också håller tappar förmågan att röra armar och händer.

Om bakom ryggen är det vanligast så finns det ett stort antal fler alternativ när det kommer till att sätta fast sin partner med bojor. Kanske har du ett ställe i hemmet som du varit extra sugen att ha sex på? Passa på att fäst han eller henne vid den punkten och njut sen till fulla muggar av läget som uppstått. Tänk till så finner ni garanterat en mängd ställen som är aktuella för er nya vuxenleksak, handbojorna.

Frågor och svar om handbojor

Frågeställning: Hjälp oss vi har tappat bort nyckel och här sitter vi, fast i handbojorna, vad ska vi ta oss till?

  • Först och främst ska ni leta lite till då det är synd att ta sönder alla sorts vuxenleksaker. Men nu kanske ni hittar nycklarna så då är det bara att ta fram en bultsax och klippa. Att få av själv handkloven kan bli en svårare uppgift men med lite lirkande bör det gå. I värsta fall åk ner till en närliggande polisstation och se om dom har någon nyckel som passar.

Frågeställning: Jag ser att de handbojor butikerna säljer är rätt billiga, hur är kvalitén?

  • Visst är handbojor billiga men enligt våra erfarenheter så är kvalitén trots allt riktigt bra. Aldrig hört talas om att några bojor gått sönder, någonsin.

Frågeställning: Vi ska skaffa den här vuxenleksaken för första gången, vilka tycke ni vi ska välja?

  • Är det första gången så är valet ganska självklart och det är att välja de handbojor som är i ren metall. Mest verkliga och mest känsla är förklaringen till det självklara valet.

Att kombinera ett par spännande handbojor med andra vuxenleksaker är att rekommendera. En dildo är ett förslag eller varför inte passa på att överraska med en liten analdildo för första gången? Att sitta fast samtidigt som nya sexiga leksaker provas för första gången ger en dubbel känsla av spänning, förhoppningsvis också av njutningen.