Piska

Piska

Att ha en piska nära tillhands ger en spännande pirrningar för din partner, när ska han eller hon få smisk? Att blanda in piskor i era erotiska stunder ger en härlig upphetsning som når himmelska höjder. Innan du använder en piska på din älskling är ett naturligt första steg att ge lite lätt smisk på rumpan där handen utgör piskan. Märker du att det är uppskattat tar du det hela vidare genom att slå till på någon av alla riktiga piskor, de finns i de flesta onlinebutiker som säljer vuxenleksaker.

Hur olydig har din partner varit? Du väljer om du vill ge lite lätt smisk eller riktiga piskrapp som känns rejält. Allra populärast för sänghalmen är piskan flogger som är en liten variant som får plats i de flest lådor, kolla in den.

Olika sorters piskor 

Piska som piska kanske du tänker? Absolut inte utan det finns en mängd olika piskor att välja på för att tämja din sängkamrat. Kom ihåg att ibland kan snäll behandling vara bästa medicin för framgång.

Njutning med svag smärta

En piska ger en viss smärta men ni behöver inte alls vara inbitna BDSM fantaster för att smiska varandra. Att reta genom att smiska på sin partner är vanligt förekommande, men många gånger så används handen för att ge ett kärleksfullt slag rakt på rumpan. Hårdheten i ditt rapp från “piskan” bestäms i regel av den som tar emot smisket. Ibland räcker det med väldigt lite kraft för att frambringa stor njutning, som sagt så kommer ni finna vad som är en bra hårdhet för just er genom att prova er fram.

Om handen är den kroppsdel som används som naturlig piska så kommer ni ta det hela till en högre nivå genom att skaffa en piska som är avsedd för vuxenlekar. Att bara ha produkten nära till hands ger en upphetsning värd att nämna.

Ridpiska eller flogger

Det första ni ska tänka till på är vilken sorts piska ni tror kommer ge er mest upphetsning. Är det en traditionell ridpiska eller vill ni ha en paddel, flogger eller linjal att smiska med? En ridpiska vet de flesta hur designen är, detsamma gäller en paddel. Det kluriga som du måste tänka till på är att långa piskor är svåra att förvara. Det är inte alltid så upphetsande att springa ut i vedboden för att hämta piskan när det är dags att smiska pojkvännen eller flickvännen. Som tur är finns det kortare modeller och speciellt en vi älskar lite extra, den heter flogger och är perfekt som sexpiska.

Men vad är en flogger egentligen? Det är en kort piska med fransar, som kan vara av olika material som läder. Modellen har blivit otroligt populär inte minst eftersom piskan är väldigt liten och smidig, men också för att den ger ett skönt rapp. Att kunna ha sina vuxenleksaker i byrålådan för bästa möjliga tillgänglighet är viktigt då det är svårt att veta när rätt stämning infinner sig.

En floggerpiska är inte bara ansedd att smiska utan det finns flera områden den behärskar. Att försiktigt reta och småkittla på känsliga ställen kan göra så att han/hon blir helt galet kåt och ber om mer. Du ska inte haka upp dig ett av områdena utan du ska såklart ta till vara på allihopa. Kombinera att piska, smeka och om du vänder på floggern har du en dildo att penetrera med. Låter det som en trevlig vuxenleksak? Det är korrekt så har ni bara den minsta vilja att prova tycker vi absolut ni ska göra de. Piskor är relativt billiga vuxenleksaker, det vill säga mycket njutning för lite pengar.

Piska och smek

Om rumpan är det ställe som flest tänker på när de tänker på vart smisk ska delas ut är naturligt. Du ska dock tänka på att rumpan är bara ett av väldigt många andra ställen där du kan piska honom eller henne. Ett känsligt ställe är brösten och de passar perfekt att piska lite försiktigt på. Vi människor tänder på olika grejer så prova er fram så kanske ni kommer på något nytt ställe där välbehaget är extra stort.

Vi älskar vuxenleksaker och tycker det är oerhört synd att inte fler personer testar så mycket de bara har råd med eftersom de då aldrig får veta vad de verkligen gillar. Det enda sättet att ta reda på vad just du gillar är att uppleva det, först då kan du avgöra om du vill ha mera eller om du hellre vill prova någon nytt. SÅ har du aldrig provat att smiska eller bli smiskad med en riktigt piska så vet du inte om du kommer tända på det, se till att ta reda på det!

Frågor och svar om piskor och flogger

Frågeställning: Sak vi piska rakt på huden eller rekommenderar ni något mer innan vi sätter igång?

  • Det beror på hur känsliga ni är och hur stor smärttröskeln är. Att smörja in er i glidmedel för att redan gå loss med en härlig piska rekommenderas starkt om ni aldrig provat det förut.

Frågeställning: Är det lätt att känna hur pass hårda rapp jag ska smiska min partner med?

  • Ja vi tycker i alla fall det är väldigt lätt då det inte innebär någon direkt skada om du råkar slå lite hårt en gång. Det är bara att reglera kraften så kommer det perfekta slaget att sitta så småningom.

Frågeställning: Nog med text, ge mig tips om den absolut bästa flogger jag kan skaffa för pengar!

  • Är du ute efter en flogger så har vi en klockren favorit. Den heter Sir Flogger och är känd från 50 shades filmen om du sett den. Även fast du inte gjort det tycker vi du ska slå till på den underbara piskan. Du hittar den först bland tipsen högre upp på sidan.

Om dessa vuxenleksaker tillhör den milda sidan av BDSM så tillhör en gagball den mer hårda sidan. Vet du inte vad gagballs är för något men är sugen på något lite udda och hårt, kolla in sidan med information om gagballs.

Hoppas att du tycker informationen om piskor varit tydlig och att du lärt dig något. Nu återstår bara att bestämma vilken sort som du tror gör smisket mest rättvist, lycka till!

Här kan du köpa en flogger “Please Sir” för 249 kronor >